MUKAIRU ADA'YA GİDİYOR

Antalyaspor'un Nijeryalı yıldızı Paul Mukairu, İngitere yolcusu. Genç futbolcu için Championship takımlarından Nottingham Forest resmi teklifte bulunurken, tarafların anlaşması an meselesi.

Antalyaspor'un genç yıldızı Paul Mukairu ile yollar ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon başında Belçika'nın Anderlecht takımına satın alma opsiyonuyla kiralanan ve sonrasında Antalyaspor'a geri dönen Nijeryalı futbolcu, bu kez İngiltere yolcusu. Championship takımlarından Nottingham Forest, 21 yaşındaki futbolcuya resmi teklifini sunarken, pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

KADROYA ALINMADI

Sezonun ilk haftasında oynanan Göztepe maçında ilk 11'de sahaya çıkan golcü futbolcu, önceki gün oynanan Fenerbahçe maçında ise kadroya alınmadı. İstanbul'a gitmesine karşın mücadeleyi tribünden takip eden Nijeryalı futbolcunun transferinin resmiyet kazanması artık an meselesi.

ANDERLECHT 1 MİLYON 750 BİN EURO VERMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon başında 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Anderlecht takımına kiralanan Mukairu, Belçika ekibinin bu fiyatı düşürmek istemesi üzerine Antalyaspor tarafından geri çağrılmıştı. Anderlecht, 1 milyon 750 bin Euro teklif ederken, bu rakam uygun görülmemişti.

LİG SONUNCUSU

İngiliz futbolunun bir dönemine damgasını vuran Nottingham Forest, zor günler yaşıyor. Championship'in son sırasında yer alan İngiliz ekibi, geride kalan 4 haftada 4 yenilgi aldı ve ligin sonunda bulunuyor.

SİNAN GÜMÜŞ HAMLESİ

Paul Mukairu'nun satışının tamamlanması halinde Fenerbahçe'de kadro dışı bulunan Sinan Gümüş'ün transferinin de önü açılacak. Mali anlamda rahatlayacak Kırmızı-Beyazlılar, hem forvet bölgesine takviye için elini güçlendirecek hem de Sinan Gümüş'ün transferi için düğmeye basacak.