Muhteşem kutlama

Her yıl 07.07 tarihinde kullanılan Dünya Antalyasporlular Günü, yine muhteşem gösterilere sahne oldu. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonun adresi Boğaçay oldu.

Vali Hulusi Şahin’in de katıldığı organizasyonda Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe de hazır bulundu. DJ eşliğinde şarkıların, marşların söylendiği programda, şarkıcı Melis Fis ile Çakal konser verdi. Konserlerle başlayan etkinlik, havanın kararmasıyla birlikte yüzlerce meşale yakılarak görsel şov zirveye ulaştı. Organizasyonda yapılan drone şov da izleyenlere güzel anlar yaşattı.

VALİ’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Geceye katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, Başkan Sinan Boztepe ve yönetim kuruluna yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Yönetim kurulunun yalnız bırakılmaması gerektiğini söyleyen Şahin, “Antalyaspor yönetimini sahipsiz bırakmayın. Herkes karınca kararınca gücü oranında Antalyaspor’a destek olsun. Antalyaspor’u iyi yerlerde görmek istiyorsanız Antalyaspor’un maçlarında tribünler dolmalı” dedi.

BOZTEPE’DEN TEŞEKKÜR

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe de etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Önemli bir gece geçirdiklerini ifade eden Boztepe, taraftarın her zaman takımın yanında yer aldığı, kendilerinin de onlara layık olmak için mücadele verdiklerini söyledi. Gecenin düzenlenmesinde önemli katkısı bulunan Turizmci Tolga Cömertoğlu ise Antalya’nın dünyanın en güzel kenti olduğunu ve ellerinden gelen hizmeti vermek istediklerini belirtti.