Muhtarlık seçimi kavgası kanlı bitti
Ankara'da iki rakip muhtarın tarafları arasında çıkan bıçaklı kavgada 4'ü ağır toplam 23 kişi yaralandı.

Ankara'da iki rakip muhtarın tarafları arasında çıkan bıçaklı kavgada 4'ü ağır toplam 23 kişi yaralandı.
Olay, Kalecik ilçesi
Satılar Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, oy sayımı esnasında mevcut
muhtar Fatih Akgül (45) ile rakibi Ö.B.’nin (62) yakınları arasında bıçaklı
kavga çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve
sağlık ekibi sevk edildi. Kavga sonucu taraflardan H.Ş., C.Ş., E.A. ve T.S.
aldıkları bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı. Hayati tehlikelerinin devam
ettiği öğrenilen 4 kişi Ankara ve Çankırı’daki çevre hastanelere nakledildi.
Olaya karışan diğer 19 yaralının ise genel sağlık durumlarının iyi olduğu
öğrenildi. Jandarma ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
“AİLEMDEN 7
KİŞİYİ BIÇAKLADILAR”
Seçimi kaybetmesine
rağmen bu olayın yaşandığını dile getiren yaralı Fatih Akgül, “Seçim başladığı
sırada civarda bir insan yoğunluğu olmaya başladı. Rakip muhtar adayının oğlu
dışarıdan insanları toplayıp buraya getirmiş. Bizi sürekli tahrik ettiler.
Karşı tarafta silahlı ve bıçaklı kişiler vardı. Benim ailemden 7 kişiyi
bıçakladılar. İkisi yoğun bakım servisinde tedavi görüyor. Bu kişilerin bize
karşı hırsları vardı. Babam 30, ben 10 sene muhtarlık yaptım burada. 40 sene
boyunca kimseye bir kötülüğümüz dokunmadı. Yaklaşık 250 kişilerdi. Çocuklarıma
küfür etmişler. Onlar da karşılık vermiş. O sırada ben oy sayımı için
içerideydin. Bağırma seslerini duydum ve dışarı çıktım. Çocuklarımı oradan
uzaklaştırmak isterken arkamdan bıçaklandım. Hastaneye gittiğimde bilincim
kapalıydı. Bu grupla daha önce çok kez münakaşa yaşadık. Uzak durmaya
çalışıyorduk birbirimizden” dedi.
İHA
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, kamyonet sürücüsüyle birlikte 3 kişi yaralandı.
Antalya'da şehirlerarası yolcu otobüsünün motor kısmında çıkan yangın, yedek sürücünün dikkati sayesinde fark edilip büyümeden söndürüldü.
Eski eşi Pınar Zorlu'yu üzerine benzin dökerek canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmekle yargılanan Gürhan Üzer, ikinci duruşma öncesi pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.
Antalya'da yabancı uyruklu vatandaşların bir arada alkol aldığı ortamda çıkan kavgada bir kişinin başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili yakalanan 5 kişiden 3'ü adliyeye sevk edildi.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu.
Antalya'da seyir halindeki safari aracı tekeri kopunca park halindeki başka bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kopan ikinci teker 150 metre ileride bulunan bir işyerine girdi.
Manavgat’ta kavşak sisteminde çarpışan 2 otomobilden birisi yan yatarken, kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Antalya’da şerit değiştirdiği sırada bariyerlere çarparak takla atan otomobil sulama kanalına düştü. Ters dönen araçta sıkışan 1 kişi itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı.
Antalya’da üzerine benzin dökerek yaktığı eski eşi Pınar Zorlu’nun ölümüne neden olan ve tutuklu yargılanın sanık Gürhan Üzer, 21 Nisan’daki ikinci duruşma öncesi pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin kanala devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı, kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz