Muhittin Böcek’in 'A Takımında' görev değişikliği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yeniden başkan seçilmesinin ardından a takımında ilk revizyonunu yaptı. Başkan Böcek Genel Sekreter Yardımcısı Tuncay Sarıhan’ı görevden alarak yerine Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin’i atadı.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek A takımında revizyona gitti.

Başkan Böcek, A takımındaki ilk revizyonu Genel Sekreter Yardımcısı Tuncay Sarıhan’ı görevden almakla başladı. Sarıhan’ın yerine,  Fen İşleri Daire Başkanlığı görevini yürüten Serkan Temuçin getirildi.

3 MÜDÜR DAHA GÖREVDEN ALINDI

Tuncay Saruhan'dan sonra 3 şube müdürü daha görevden alındı. Yat Limanı Şube Müdürü Mehmet Bardak, Mali İşler Şube Müdürü Abdullah Alan ve ASAT Şube Müdürü Mehmet Fatih Çelik görevinden alındı. 

Yerel seçimler öncesi bir çok ismin yerinin değiştirileceği kulislerde konuşulmuş ve o isimler merak konusu olmuştu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in önümüzdeki günlerde üst yönetimde yeni atamalar yapması bekleniyor.