Muharrem İnce: Bayramdan sonra tekrardan yollara düşeceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçimler sonrasında teşkilatına mesaj gönderdi.

. Bilindiği üzere İnce, seçimlerden hemen önce FETÖ ve CHP eliyle dolaşıma sokulan 'kaset' ve 'para aldı' iddiaları sonrası cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmişti.

 

FETÖ’cüler seçime birkaç gün kala kumpasları yoğunlaştırmış, örgütün cezaevinden kaçırıp iki senedir kontrol ettiği Ali Yeşildağ, firari FETÖ’cü Cevheri Güven’in yazdığı iftira metinlerini sosyal medyada dolaşıma sokulmuştu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun başını çektiği Yedili Masa'nın fertleri ise şehir şehir dolaşarak yaptıkları mitinglerde Yeşildağ ve FETÖ’nün iddialarını siyaset malzemesi yapıp hükümete yüklenmişti.

FETÖ'cülerin hedefi haline gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, FETÖ'cüler tarafından ortaya atılan ve CHP'liler tarafından da desteklenen 'kaset' ve 'para aldığı' iddialarına veryansın ederek, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurmuştu.



İnce, seçimlerde sessizliğini korumuş tarafsız kalarak siyaset meydanlarından çekilmişti.

Memleket Partisi Genel Başkanı, seçim gündeminin azalması sonrasında teşkilatına mesaj gönderdi. "Gençler, evlatlarım hazır olun." diyen Muharrem İnce, "Bayramdan sonra tekrardan yollara düşeceğiz" dedi.

 - Yeni Şafak