MUHALEFETİN ‘PKK’ OYUNLARI

“Devlet katil değil, seri katil” diye tweet atan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, silahsız 13 yiğidimizi kurşun sıkarak şehit edenlere “PKK katil değil seri katil” diye tweet atabildi mi?

“Katil polis’’ diye slogan atan Boğaziçi protestocularına verdiği destek gibi; teröre lanet yürüyüşü yapan vatandaşlarımızın yanına gidip destek verdi mi? Destek verdiği Boğaziçililer “Katil PKK” diye slogan attılar mı?

Yapılan operasyon üzerinden hükümeti yerden yere vuracağım derken dolaylı yoldan askerimizi itibarsızlaştıran CHP ittifak ortakları ve dostları olan HDP ile birlikte iktidar olsa; askerlerimiz, polislerimiz PKK ya bir tek operasyon yapabilir mi?

Bırakın operasyonu, polisin askerin elindeki silahları alıp AK parti döneminde yapılan Kalekolları yıkıp yerine baraka yapar, zırhlı nöbet kulübelerini bile kaldırarak polisimizi askerimizi PKK’ya yem ederler.

İHA ve SİHA’larımızı da hurdacılara demir niyetine satarlar. Öyle ya; zaten CHP ye göre SİHA’lar ormanda piknik yapan sivil vatandaşları vurmuyor mu?

Çok sayıda CHP’li, İYİ Partili arkadaşım, dostum, akrabam var. Kendileri ile siyasi konuları tartışırım. Fikir alışverişi yaparım. Gözümün içine baka baka ve bile bile yalan söyleyip iftira atmadıkları sürece herkesin siyasi tercihine saygı duyarım. Arkadaşlığımı, dostluğumu devam ettiririm.

Ama artık ben bazı CHP’li seçmenlerden ürkmeye başladım. CHP çıkıp “PKK BİZİM SİLAHLI KANADIMIZDIR” diye açıklama yapsa dahi, CHP’ye oy verecek insanlar tanımaya başladım. Her CHP’li evden HDP’ye bir oy çağrısı üzerine; “Ben HDP ye oy verdim” diyen CHP’li gördüm.

Zaten bir yıl kadar önce Halk TV sunucusu ve yorumcusu Ayşenur Arslan “CHP’de;  HDP gibi silahlı örgüt kurmalıdır. Silahlı ve silahsız mücadele ederek ödevimizi yerine getirmemiz lazım. O zaman Erdoğan’ı daha kolay deviririz” tarzında bir söylemde bulunarak gerek CHP yönetimine gerekse seçmenine istikamet gösterdi. Gösterilen bu istikamete hiçbir CHP li itiraz etmedi.

Gelelim Selahattin Demirtaş’n “bir gün Başak’la Meral hanımın kapısını çalıp sana kahvaltıya geldik abla demek isterim” şeklindeki paylaşımına. Bu paylaşım üzerine Meral Hanım katıldığı bir TV programında gülerek ve memnuniyet verici yüz ifadesi ile nasıl cevap verdiğini hepimiz biliyoruz…

Bakın arkadaşlar; Selahattin’ in sosyal medya paylaşım ile Meral’in alaycı gülümseme ile verdiği cevap derin anlamlar ifade ediyor.

Selahattin “Bir gün Başak’la Bahçeli’nin kapısını çalıp sana kahvaltıya geldik abi demek isterim’’ demedi. Keza aynı şekilde; Erdoğan’a, Destici’ye de demedi. Akşener’e demesinin hikmeti nedir sizce?

Son olarak 13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır diye açıklama yapan Kılıçdaroğlu’na sorarım; Demirel’in Cumhurbaşkanlığı döneminde 4 bin civarında güvenlik görevlimizi, 3 bin civarında sivil vatandaşımızı toplamda 7 bin civarı şehit verdik. O zamanlar bir tane CHP’li çıkıp 7 bin şehidimizin sorumlusu Demirel’dir dedi mi?