Müdür Kaygusuz iftarda öğrenciler ile bir araya geldi
Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, iftarını Serik Fen Lisesi öğrencileriyle yaptı.

Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, iftarını Serik Fen Lisesi öğrencileriyle yaptı.
Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Serik Fen Lisesi öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi.
Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Serik Fen
Lisesi öğrenci pansiyonunda incelemelerde bulunarak, öğrencilerle birlikte
iftar programına katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferi içinde, Kaygusuz ve
öğrenciler aynı sofrayı paylaşarak iftarlarını açmanın mutluluğunu yaşadılar.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayımladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya beklenen sağanak yağmura teslim oldu.
9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk günü Antalya'da sabah saatlerinde yollar boş kaldı. Vatandaşların memleketlerine ve tatil beldelerine gitmesiyle 30 Mart Pazar günü trafik yoğunluğu azaldı. Şehir girişlerinde ve çıkışlarında, yoğunluklar yaşanırken şehir merkezi bomboş kaldı.
Ramazan Bayramı’nın ilk günü vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında Ramazan Bayramı’nın ilk günü Antalya’da elektrik kesintisi yapılmayacağını duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Antalya'da ve ilçelerinde hava bulutlu ve yağışlı olacak.
Ramazan Bayramı vesilesiyle şehirden dışından tatile gelenler ve memleketine gidenler Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk oluşturdu. Kimisi akbaba ziyaretleri için 9 günlük bayram tatilini değerlendireceğini söylerken kimisi ise tatilde dinlenerek vakit geçireceğini belirtti.
Antalya’da Ramazan Bayramı arefesinde Uncalı Şehitliği’nde düzenlenen programda şehitler dualarla anıldı. Şehit kabirlerine karanfil bırakıldı, ailelerin bayramı kutlandı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversite personeliyle düzenlenen bayramlaşma töreninde duygusal anlar yaşadı. Konuşmasında barış ve beraberlik mesajı veren Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde çıkan yangına da değindi.
Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan iftar sofasında öğrenciler ile bir araya geldi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz