Müdür Çevik’ Antalyalılara veda etti

2022 yılından beri Antalya İl Emniyet Müdürü görevini sürdüren Orhan Çevik Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanmasının ardından Antalyalılara veda etti. Müdür Çevik, “Antalya’nın huzur ve güveni için hep birlikte bir arada olduk” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü kararnamesiyle 2022 yılından beri Antalya İl Emniyet Müdürü görevini sürdüren Orhan Çevik yayımlanan kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı.

Görevlendirme sonrası Çevik bir mesaj yayımlayarak Antalyalı vatandaşlara veda etti.

“ALLAHAISMARLADIK ANTALYA”

Orhan Çevik yaptığı açıklamada, “2 yıldır görev yaptığım Antalya’mızdan bugün itibariyle ayrılıyorum. Ülkemizin ve tüm dünyanın göz bebeği cennet Antalya’mızda görev yapma kısmetine ulaşmış, bu onur ve gururu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım bir mesleki süreç geçirdim.

Valimiz Hulusi Şahin'in liderliğinde başta Jandarma ve Sahil Güvenlik Teşkilatlarımız olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerimizle, basın yayın kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, esnafımızla, sanayi ve iş dünyası ile turizm sektörümüzle, tarım sektörü ile spor, sağlık, kültür, bilim ve diğer alanlardaki kulüplerimizle, En önemlisi çocuklarımızla, gençlerimizle ve sevgili Antalyalı hemşerilerimizle ve toplumun diğer tüm katmanlarıyla ortak paydada bir araya gelmek suretiyle Antalya’nın huzur ve güveni için hep birlikte bir arada olduk.

Bu başarıyı vatandaşımızla, halkımızla birlikte gerçekleştirdik. Bu vesile ile her türlü suç odaklarıyla mücadelede, ilimize, ülkemize tehdit olabilecek her türlü unsurları bertaraf etmede, asayişin ve huzurun sağlanmasında üstün başarılar elde ettik. Önceliğimiz vatandaş memnuniyetini sağlama noktasında aldığımız ve hayata geçirdiğimiz uygulamalarla vatandaşımızın Devletine olan inancını ve güvenini artırmak ve Devletin gücünü sahaya yansıtmak olduğu hususudur. Türk Devlet yönetim geleneğine bağlı olarak "İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın" anlayışıyla ve prensibiyle hareket ettik. Ulul emre itaat dışında asla olmadık. Bundan böyle Kahraman Türk Polisine de mesleki büyükleri olarak bırakacağım miras ve nasihatim bu olacaktır. Antalya halkına, Yörük hemşerilerime desteklerinden ve dualarından ötürü sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Antalya ve Antalyalı hemşerilerimi çok seviyorum. Devletimi, ülkemi, bayrağımı çok seviyorum. 

Cumhuriyetimi çok seviyorum Bu ülkeyi bizlere emanet eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bambaşka tarifi mümkün olmayan duygularla çok seviyorum. Antalya Polis Teşkilatının her kademesinde görev yapan yardımcı hizmetlisinden bekçisine, polis memurundan emniyet müdür yardımcısına, avukatlarımızdan genel idari hizmetler sınıfına kadar olan tüm teşkilat mensuplarımızı aileleriyle birlikte çok seviyorum. Diğer kardeşlerimiz Jandarma ve Sahil Güvenlik Teşkilatlarımızla birlikte her ne yaptıysak bu kahramanlarımızın fedakârca ve özverili gayretleriyle, çalışmalarıyla bir bütün olarak yaptık. Allah razı olsun. Başarıları daim olsun. Birlik ve beraberlikleri tek vücut, tek yumruk olarak devam etsin inşallah. Devlet büyüklerimize sonsuz teşekkürler ediyorum.

 Şehit ve gazi ailelerimize teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa ve sağlıklı yaşamlar diliyorum. Emekli meslektaşlarımıza, mesleki büyüklerime, ağabeylerime sonsuz teşekkürler ediyorum, sağlıklar diliyorum. Huzurlarınızda bir teşekkürü de değerli Aileme, Anacığıma, Babama, kardeşlerime, sevgili eşim Sevilay Hanıma ve çocuklarım Murat, Berktuğ, İrem ve Ayşe'ye etmek istiyorum. Hakkınızı helal edin, Allahaısmarladık Antalya!” ifadelerini kullandı.