'MUCİZELER SENDE SAKLI' İSVİÇRE'DE

Antalyalı yazar Ulviye Küccük'ün pandemi döneminde kaleme aldığı 'Mucizeler Sende Saklı' adlı romanı, İsviçre'nin Basel şehrindeki kitabevlerinin raflarına girdi.

Yazar Ulviye Küccük, Basel şehrinde Türkçe kitapların satışını yapan Özgür Kitapevi'nin talebi üzerine İsviçre'ye ulaştırılan 'Mucizeler Sende Saklı' adlı eserin, Basel'de yaşayan Türk vatandaşlarından büyük ilgi gördüğünü belirtti. Kitabının yurt dışında da okurlarıyla buluşmasının büyük heyecanını yaşadığını aktaran Ulviye Küccük, "Her yazarın hayali emeğinin karşılık bulmasıdır. Ne kadar çok okura ulaşılırsa o kadar çok gönüllere dokunmak demektir. Yurt dışında da okur kazanmam yazarlık şevkimi artırdı, ayrı bir heyecan, mutluluk ve gurur verdi bana" dedi.

Antalya'da geçmiş yıllarda bazı yerel ve ulusal gazetelerde muhabirlik de yapmış olan Ulviye Küccük'ün 'Bir Cenin Ağlıyor' adlı ilk romanı 2009 yılında yayımlanmıştı. Küccük'ün 2010 yılında ikinci romanı 'İlk Aşk Öpücüğü' okuyucusuyla buluşmuş, ardından 'Bilimin Sultanları', çocuklara doğa sevgisini aşılayan 'Güneşe Koşan Filiz' adlı kitapları yayımlanmıştı.

DHA