MSB: 6 terörist etkisiz hâle getirildi
Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.
Açıklama Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapıldı.
Buna göre, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde teröristlere ağır
darbe vuruldu.
Yapılan açıklamada şu ifadeler
kullanıldı:
“Terör yuvalarını yerle bir etmeye devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürecek!”
Antalya’da bir dairede çamaşır makinesinden çıkan yangın apartman sakinlerini sokağa döktü. Oldukça korktuğu gözlenen ev sahibi kadını komşuları teselli etti.
Antalya'da bir evde çıkan yangında evinin küle dönüşünü izleyen 88 yaşındaki yaşlı kadını itfaiye eri elini tutarak teselli ederken, yangın anında evde bulunan torunları da gözyaşı döktü.
Antalya'da jandarma ekiplerinin Kepez ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'da balık tutmak için falezlerden inerken kayalıktan düşerek bacağını kıran kişi, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin santralinde çıkan ve itfaiyeyi alarma geçiren yangın, otel çalışanlarınca söndürüldü.
Manavgat'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç refüjü aşarak karşı yöne geçti. Kazada 1 kişi yaralandı.
AFAD, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldiğini bildirdi
Antalya’da yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bir kişi yaralandı.
Vatani görevini tamamladıktan sonra askerde kalmak için müracaat eden ve buna hak kazanan 29 yaşındaki Engin Karakoyun için son görevi memleketi Kars'ta yapıldı.
Antalya'da gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda aldığı bıçak darbeleri ile 23 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz