MP hotels ekibi, Aquaworld’de baharı eğlenceyle karşıladı

MP Hotels merkez ofis ve Aquaworld Belek ekibi, 22 Mart Cuma günü Aquaworld'de düzenlenen keyifli bir partiyle baharı neşeyle karşıladı. Etkinlikte kurulan sokak lezzetleri büfesi gastronomik bir şölen yaşatırken, canlı müzik, yarışmalar ve kutlamalar eğlenceyi doruklara taşıdı.

MP Hotels Türkiye CEO'su Barış Atasoy yaptığı konuşmada, “Sezona çok hızlı başladık. Otelimizi 14 Mart‘ta açtık 1-2 güne 550 odayı geçeceğiz. Her şey yolunda gidiyor” dedi. Nisan ayında Labranda Alantur Resort ve Labranda Excelsior Side otellerinin de açılacağını müjdeleyen Atasoy, Ege Bölgesi'ndeki Labranda Mares Marmaris'in de 1 Nisan'da kapılarını misafirlere açacağını duyurdu. Konuşmasına, gruba yeni katılan Labranda Alantur Resort Otel Müdürü Tamer Kırbaş ve Labranda Excelsior Side Otel Müdürü Serdar Güntekin’e ailemize hoşgeldiniz diyerek devam edip, yeni görevlerinde başarılar diledi.


Üst düzey yöneticilerin, merkez ofis çalışanlarının ve Aquaworld Belek ekibinin katılım gösterdiği bu etkinlikte, başarılı bir 2024 sezonu geçireleceğinin altı çizildi.