MOTOSİKLETLİ KURYE ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Antalya’da motosikletiyle servise çıkan Mehmet Samet Akkuş, kopan yüksek gerilim kablosunun kendisine çarpması sonucu ölüm tehlikesi atlattı.

Antalya’nın Manavgat ilçeinde bir işyerinde kurye olarak çalışan ve motosikletle müşterinin siparişini götürmekte olan Mehmet Samet Akkuş, Mimar Sinan Mahallesi Oymapınar Caddesinde seyir halindeyken DSİ Lojmanları önüne geldiğinde üzerine yüksek gerilim hattı kablosu düşmesi sonucu ölümden döndü.

Koparak düşen kablo,  Akkuş’un karın bölgesine isabet ederken, üzerindeki kıyafetin ön kısmını yaktı. Kablonun çarpması sırasında motosikletten asfalta düşen Akkuş, çevredeki vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, 112 sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan kontrollerde Mehmet Samet Akkuş’un hayati tehlikesinin olmadığı belirlenirken tedbir amaçlı olarak 4-5 saat gözetim altında bulunduruldu.

"ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİRDİ"

Motosikletle servise çıktığını belirten Mehmet Samet Akkuş “Motosikletle seyir halindeyken direkten kopan elektrik kablosu karnıma çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ben bir tarafa motosiklet bir tarafa savrulduk. Elektriğe kapıldım. Bir süre yerde kıvrandığımı hatırlıyorum. Büyük bir talihsizlik yaşadım. Bu olay benim ölümümle de sonuçlanabilirdi. Ben şu an yaşamayabilirdim. Yetkilileri sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirmesini istiyorum” dedi.

HABER MERKEZİ