MOTOSİKLETE ÇARPAN OTOMOBİL OLAY YERİNDEN KAÇTI

Manavgat’ta motosiklet sürücüsüne çarparak yaralanmasına neden olan araç sürücüsü, arkasına bile bakmadan olay yerini terk etti.

Kaza; Manavgat ilçesi Remzi Güven Caddesi’nde şehir merkezi istikametinden gelip Şelale Mahallesi 3595 sokak istikametine dönmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 07 GKN09 plakalı aracın seyir halindeki Savaş Er’in kullandığı 07 AON 567 plakalı motosiklet ile çarpışması sonucunda meydana geldi.

Çarpmanın şiddetiyle yoldan kaldırıma fırlayarak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Savaş Er, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken,  kazaya karışan araç, arkasına bile bakmadan olay yerini terk etti. Yaralanan motosiklet sürücüsü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, olay yerini terk eden araç sürücüsü akşam saatlerinde teslim oldu.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ VAZİYETTE BULUNDU

Kazanın ardından kazayı gören vatandaşların verdiği bilgi doğrultusunda harekete geçen polis ekibi, kazaya karışan aracı kısa bir süre sonra Şelale Mahallesi 3595 sokakta kaldırım üzerinde terk edilmiş halde buldu. Polisler araç sürücüsüne ulaşamayınca aracı yediemin otoparkına çektirdi.

Kazaya karışan sürücünün akşam saatlerinde Cumhuriyet Polis Karakoluna geldiği ve korktuğu için olay yerinden kaçtığını söylediği bildirildi.

KAZASIZ GÜN GEÇMİYOR

Kazanın meydana geldiği bölgede yaşayan vatandaşlar, kavşakta kazasız gün geçmediğini belirterek, yetkililerden bu kavşağa önlem almasını istedi. Kavşağa lamba veya kasis yapılmasını isteyen vatandaşlar, kavşak giriş çıkışındaki trafik işaretleri ve bitkilerin de görüş açısını kapattığını, kazaya neden olduğunu dile getirdiler.

HABER MERKEZİ