MİNİKLERİN İLK GÜN HEYECANI

Türkiye genelinde anaokulu ve ilkokul birinci sınıflarda uyum eğitimi başladı.

Anaokulu ve ilkokul 1'nci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında yüz yüze eğitime başlayacakları ilk gün velilerinin ellerinden tutarak okula geldi. Çocukların ve velilerin ilk gün heyecanı yüzlerinden okundu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte anaokulu ve ilkokul 1'nci sınıf öğrencileri uyum haftası kapsamında bugün yüz yüze eğitime başladı. Yapılan duyurunun ardından yurdun birçok noktasında öğrenciler veliler ile birlikte okulları doldurmaya başladı. Sabah saatlerinde İstanbul'un birçok noktasındaki okullara gelen öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

MİNİKLERİN OKUL HEYECANI

İlkokul 1. sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında yüz yüze eğitime başladı. Okula başlayan miniklerin heyecanları yüzlerinden okunurken, veliler de öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri uyum haftası kapsamında bugün yüz yüze eğitime başladı. Samsun'un birçok noktasında öğrenciler veliler ile birlikte sabah saatlerinde okulun yolunu tuttu. Okullarda korona virüs önlemleri üst düzeyde alınırken, öğrenciler ve veliler maske, mesafe ve temizlik kurallarına uydu.

İHA