MİNİ SÜPÜRGEDEN DEV TEMİZLİK
Kepez Belediyesi’nin filosuna kazandırdığı elle çekilir mini elektrikli yol süpürme makinesi temizlikte büyük kolaylık sağladı.

Kepez Belediyesi’nin filosuna kazandırdığı elle çekilir mini elektrikli yol süpürme makinesi temizlikte büyük kolaylık sağladı.
68 mahalle, cadde, sokak, park, kaldırım, yol ve orta refüj temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren Kepez Belediyesi, daha temiz bir ilçe için temizlik filosuna elle çekilir mini elektrikli yol süpürme makinesi kazandırdı. Mini süpürgenin elektrikli kullanımı sayesinde Kepez Belediyesi, temiz enerjinin de öncüsü oldu. Her türlü zemine ayak uyduran çevre dostu mini süpürge tasarruflu olması ve sessiz çalışması nedeniyle görenler tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Kepez Belediyesi filosunda bulunan mini elektrikli yol süpürme makinesi kaldırım, asfalt, çakıllı yol, çimenlik alan gibi her türlü zeminde çalışıyor. Güçlü çekim gücüyle kağıt, karton, kola kutuları, izmarit, sigara ambalajları, yapraklar, kırık cam parçaları, plastik ya da metal şişeler, hayvan pislikleri, demir parçaları ve benzer her türlü malzemeyi topluyor. Ergonomik, sağlam ve dayanıklı hortum vakum gücüyle emdiği malzemeyi doğrudan 240 litrelik çöp deposuna aktarıyor. Kepez Belediyesi hızı istenildiği gibi ayarlanabilen ve 12 santimetre yükseklikte kaldırıma çıkabilen mini süpürge ile daha temiz bir kepez için çalışmalarına devam ediyor.
İHA
Haftalık hava durumu tahminlerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, “Antalya’da önümüzdeki iki gün boyunca yağışı göreceğiz sağanak ve yer yer gök gürültülü. Sağanak yağış gerçekleşecek salı ve çarşamba günü. Perşembe ve cuma günü ise yağış ara verecek fakat Antalya'da hava sıcaklığı genellikle 17 ile 19 derece arasında seyredecek” dedi.
AK Parti Antalya heyeti, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret ederek Kaş’ta artan kaçak villa yapıları ve ilçe genelindeki sorunları görüştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya'da 9 günlük bayram tatilinin son gününde tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Kimi vatandaşlar denize girerken, kimileri ise sahilde kitap okuyup kumsalda oturmayı tercih etti.
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda eski genel başkanların adı okunurken Deniz Baykal’ın adının pas geçilmesi büyük tepkiye neden oldu. Bu durumun üzüntü verici olduğunu söyleyen CHP’li eski milletvekili Yılmaz Ateş,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binalarının açılışını 12 Nisan’da gerçekleştirecek.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı tatilinde hava, parçalı ve çok bulutlu olacak.
Gençlerin yeni medya ve dezenformasyon farkındalığının artırılmasını amaçlayan “Gençler Arası Medya ve İletişim Projesi” (GAMİP) Antalya Çalıştayı sona erdi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 6 Nisan Pazar günü Bayram tatili devam ederken, Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz