200 milyon liralık kooperatif dolandırıcılığına operasyon
Antalya'da kooperatif kurarak 150 kişiyi 200 milyon lira dolandıran şüpheliler Antalya merkezli 9 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerden 10'u tutuklandı.

Antalya'da kooperatif kurarak 150 kişiyi 200 milyon lira dolandıran şüpheliler Antalya merkezli 9 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerden 10'u tutuklandı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen (TCK-220) Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak ve (TCK-158) Nitelikli Dolandırıcılık soruşturmaları kapsamında kooperatif kurup 150 müşteki şahsın 200 milyon Türk lirasını, çok sayıda gayrimenkul ve araçlarını alarak dolandıran şahıslarla ilgili operasyon yapıldı. 51 şahsa yönelik Antalya merkezli 9 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 48 şahıs yakalanırken, 3 şahsın da cezaevinde olduğu tespit edildi.
Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden, 7 şahıs Cumhuriyet Savcılığında ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 34 şahıs hakkında çıkarıldıkları mahkemece yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol kararı uygulandı. 3'ü cezaevinde bulunan şahıslarla birlikte toplam 10 şüpheli ise tutuklandı.
İHA
Antalya’da bir dairede çamaşır makinesinden çıkan yangın apartman sakinlerini sokağa döktü. Oldukça korktuğu gözlenen ev sahibi kadını komşuları teselli etti.
Antalya'da bir evde çıkan yangında evinin küle dönüşünü izleyen 88 yaşındaki yaşlı kadını itfaiye eri elini tutarak teselli ederken, yangın anında evde bulunan torunları da gözyaşı döktü.
Antalya'da jandarma ekiplerinin Kepez ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'da balık tutmak için falezlerden inerken kayalıktan düşerek bacağını kıran kişi, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin santralinde çıkan ve itfaiyeyi alarma geçiren yangın, otel çalışanlarınca söndürüldü.
Manavgat'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç refüjü aşarak karşı yöne geçti. Kazada 1 kişi yaralandı.
AFAD, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldiğini bildirdi
Antalya’da yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bir kişi yaralandı.
Vatani görevini tamamladıktan sonra askerde kalmak için müracaat eden ve buna hak kazanan 29 yaşındaki Engin Karakoyun için son görevi memleketi Kars'ta yapıldı.
Antalya'da gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda aldığı bıçak darbeleri ile 23 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz