4 MİLYON EURO

Savunmaya takviye için yoğun mesai harcayan Alanyaspor'un listesindeki Cristian Borja ve Raul Silva için Braga'nın istediği ücret belli oldu. Portekiz ekibinin iki futbolcu için 4 milyon Euro istediği iddia edildi.

François Moubandje ve Steven Caulker'ın ardından Georgios Tzavellas ile de yollarını ayıran Alanyaspor, savunmaya takviye yapabilmek için yoğun mesai harcıyor. Turuncu-Yeşillilerin, savunmanın ortasına ve soluna düşündüğü isimler arasında yer alan Bragalı futbolcular Cristian Borja ve Raul Silva için istenen ücretler de belli oldu. Portekiz ekibinin her iki oyuncunun bonservisi için 4 milyon Euro talep ettiği iddia edildi.

BORJA İÇİN 3 MİLYON EURO

Sol bek ve sol stoper oynayan Cristian Borja için ilk etapta kiralama formülü düşünülüyor. Sözleşmesi 2025 yılında sona erecek futbolcu için görüşmeler devam ederken, Portekiz ekibinin 3 milyon Euro satın alma opsiyonu koyarak kiralanmasına sıcak bakıyor.

SILVA'NIN MALİYETİ DÜŞÜK

Portekiz temsilcisi Braga, stoperde görev alan Raul Silva için ise daha düşük bir bonservis bedeli bekliyor. 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcu için istenen bonservis ücreti ise 1 milyon Euro.

GEÇEN SEZON PERFORMANSLARI

Geçen sezon Portekiz ekibinin formasını giyen 28 yaşındaki Kolombiyalı Borja forma giydiği 22 karşılamada 2 gol attı. 31 yaşındaki Brezilyalı stoper Silva ise Braga'da görev aldığı 25 maçta 1 gol, 1 de asist yaptı.