30 milyon dolarlık "adaylık" pazarlığı

Eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Çakır, bir petrol istasyonunda CHP Parti Meclisi Üyesi Baki Aydöner’le buluşan Böcek’in tekrar aday gösterilmesi için 30 milyon dolar para verdiğini ileri sürdü.

ESKİ CHP’LİDEN İNANILMAZ İDDİA

Türkiye adım adım yerel seçimlere doğru yaklaşırken, CHP’de entrika ve kaosun gölgesinde kötü kokular yükselmeye devam ediyor. Sosyal medyadan yayınladığı videoda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra CHP’li üst düzey yöneticiler hakkında FETÖ’yle iş tutmaktan yolsuzluğa, adam kayırmadan iş bilmezliğe kadar çeşitli suçlamalarda bulunan CHP Muş Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Çakır, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek hakkında da ses getiren iddialar ortaya attı.


AYDÖNER’İ YERDEN YERE VURDU

Yayınladığı videoda CHP Parti Meclisi Üyesi Baki Aydöner ile Böcek’in ilişkisini anlatan Çakır, “Bakin Aydöner kimdir? Bugüne kadar CHP’ye bir tane bayrak asmış mı? Ekrem İmamoğlu Baki Aydöner’i getirmiş Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısının Yardımcısı yapmış, olaya bak. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı da Baki Aydöner’in önünde önünü ilikliyor” dedi.


"ÇIKIN BU İNSANLARI AYDINLATIN"

Aydöner’e ve Böcek’e soru ileten Çakır, “İstanbul yolu üzerinde bir petrolde 30 milyon dolar Muhittin Böcek’ten aldın mı, almadın mı? Muhitin Böcek sen verdin mi, vermedin mi aday olmak için? Çık açıkla. Çık deki ‘böyle bir şey yok kardeşim, bu adam bize iftira atıyor.’ Çık açıkla. Ben senin açıklamanı istiyorum. Çıkın bu insanları aydınlatın” iddiasında bulundu.