MILOSEVIC’E GİRESUNSPOR VE ÜMRANİYESPOR TALİP OLDU: İŞTE AYRILIK ŞARTI

Antalyaspor’da kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Deni Milosevic’in ayrılık şartı belli oldu. Giresunspor ve Ümraniyespor ile görüşme yapan Boşnak futbolcunun, maaş farkının Antalyaspor tarafından karşılanması halinde yollarını ayırabileceğini yönetim kuruluna iletti.

Antalyaspor’un geçen sezon başında Konyaspor’dan transfer ettiği Deni Milosevic, kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alırken, ayrılık için şartlar görüşülmeye başlandı. Kırmızı-Beyazlılarda en yüksek maaş alan futbolcuları arasında yer alan 27 yaşındaki futbolcunun, ayrılık şartı ise kulübü zora sokuyor.

2 KULÜPTEN TEKLİF GELDİ

Süper Lig’den Giresunspor ve Ümraniyespor ile görüşme yapan Milosevic’e, Antalyaspor’un ödediği maaşın çok altında bir teklif gelirken, Boşnak futbolcu aradaki farkı da Kırmızı-Beyazlılardan talep eediyor. Maaş farkının tamamının Antalyaspor tarafından karşılanmasını isteyen Milosevic, ilk görüşmede istediği sonuca ulaşamadı.

FARK YAKLAŞIK 500 BİN EURO

Antalyaspor ile geçen sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan ve kademeli olarak zam anlaşması bulunan Milosevic, gelecek sezon yaklaşık 800 bin euro maaş elde edecek. Giresunspor ile Ümraniyespor’un tekliflerinin 300 bin euro civarından olduğu iddia edilirken, Boşnak futbolcunun talebinin kabul edilmesi halinde Kırmızı-Beyazlıların kasasından yaklaşık 500 bin euro çıkacağı gelen haberler arasında yer aldı.

484 DAKİKA SAHADA KALDI

Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan futbolcular arasında yer alan Deni Milosevic, son 17 haftada süre alamadı. Ligde sadece 15 maça çıkan deneyimli orta saha oyuncusu, 484 dakika sahada kalarak skor katkısı sağlamadı. Türkiye Kupası’nda 3 maçta 1 gol kaydeden Milosevic, Süper Kupa’da da 64 dakika mücadele verdi.