Milliler Antalya’da kampta
Türkiye Deniz Küreği Milli Takımı, 29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İtalya'nın Barletta kentinde düzenlenecek Deniz Küreği Beach Sprint Dünya Şampiyonası hazırlıkları için Antalya'da kampa girdi.

Türkiye Deniz Küreği Milli Takımı, 29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İtalya'nın Barletta kentinde düzenlenecek Deniz Küreği Beach Sprint Dünya Şampiyonası hazırlıkları için Antalya'da kampa girdi.
5'i erkek,
3'ü kadın 8 sporcu, ilk çalışmasını da Manavgat’ta yaptı. Çalışmalarla ilgili
bilgi veren Türkiye Kürek Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyon
Kurul Başkanı Yalçın Özcan, deniz küreği sprint dalında ilk kez milli takım
kampı düzenlendiğini söyledi.
Milli takımın ilk defa bu şampiyonaya katılacağını belirten
Özcan, "Deniz küreği sprint dünyada çok yeni bir branş. Bu branşın 2028
olimpiyatlarına eklenmesi gündemde. Biz de şimdiden hazırlıklarımıza
başladık" dedi. AA
Antalya İl Müftü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ile bir araya geldi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Nisan Cuma günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu, 93 yaşında hayatını kaybetti. Acı kaybın ardından Çavuşoğlu ailesine taziye mesajı yağarken merhumun cenaze programı ise belli oldu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Bölge Müdürlüğü eli ile Belkıs yolunu yenileyerek sıcak asfalt kaplıyor. Yolda yaya kaldırımı projesi de yapılıyor.
Mart ayında 1 milyon 078 bin 360 yolcuya hizmet verdiği açıklanan Antalya Havalimanı'nın 2025’in ilk 3 ayında misafir ettiği toplam yolcu sayısı ise 2 milyon 983 bin 584’e yükseldi.
Akdeniz’in incisi Antalya, 2025 yılında turizmde yepyeni bir sayfa açarak dünya çapında adını bir kez daha altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "2025 yılında da ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerimiz doğrultusunda turizmde yeni rekorlara yürüyeceğiz” dedi.
Antalya’da Nisan Ayı İlçe Müftülükleri toplantısı İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın başkanlığında bu ay Finike’de gerçekleşti.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 16 Nisan Çarşamba günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya’da kedi evleri yapan bir kişi, çiğ tavuk ile beslediği kedilerin sırtından kazanç elde etmesi tepkilere neden oldu.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 15 Nisan Salı günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz