Milli takıma 8 aday
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 22-27 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek U14 Milli Takımı seçmelerinin aday kadrosu belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 22-27 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek U14 Milli Takımı seçmelerinin aday kadrosu belli oldu.
Pazartesi günü Antalya’da
toplanacak 88 kişilik aday kadroda Antalya’dan da 8 futbolcuya yer verildi.
Antalyaspor’dan Mert Sirkeci, Demir Tezcan, Şervan Çeri, Ateş Bulut Muslu,
Alanyaspor’dan Mustafa Anıl Erçetin, Burak Cemil Özdoğan, Yakup Seyda Bülbül, Yeni
Kapı Gençler Birliği’nden de Tunahan Faruk Yıldırım kadroya dahil edilen
isimler oldu. TFF
Bölgesel Amatör Lig 6 Grup’ta sezon sonu yaklaşırken, dev maçta Manavgat Belediyespor, Eskişehirspor’u ağırladı. Eskişehirspor’un kazanması halinde şampiyonluğunu garantileyeceği maçta Manavgat Belediyespor 1-0 ile kazanarak şansını son iki haftaya taşıdı. 35’inci dakikada Turgay Tiryaki’nin penaltıdan kaydettiği golle 3 puana ulaşan Manavgat Belediyespor, rakibine bir adım daha yaklaştı. Bu sonucun ardından Manavgat Belediyespor 59 puana ulaşırken, Eskişehirspor ise 61 puanda kaldı.
Antalyaspor yüzme takımının genç sporcusu Tuğba Yıldız, Türkiye rekorunu kırarak “rekortmen” unvanının yeni sahibi oldu.
Antalyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Thalisson Kelven, Kırmızı-Beyazlılara transfer sürecinden bahsetti. Antalyaspor’a gelerek hayallerine ulaştığını söyleyen Brezilyalı, aynı zamanda korku yaşadığını da söyledi.
Antalyaspor’un sezon başında CSKA Moskova’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Adolfo Gaich’e ülkesi Arjantin’den talip çıktı.
Dünyanın dört bir yanından gelen geleceğin yıldız futbolcuları, 16-20 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Selectum Junior World Cup Antalya (JWCA) için bir araya geldi. Çocuk futbolunun en prestijli organizasyonları arasında gösterilen bu dev etkinlik, bu yıl ikinci kez gerçekleşiyor. Ancak bu yılki turnuva, yalnızca bir spor etkinliği değil; bugüne dek dünya genelinde bu kadar fazla ünlü takımın katıldığı başka bir çocuk futbol turnuvasının düzenlenmemiş olmasıyla da tarihe geçiyor.
Süper Lig’in 32.haftasında oynanacak Alanyaspor – Samsunspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’den transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor A.Ş.’ye dikkat çekecek bir uyarı geldi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün kulübün mali sorunları olduğunu ama Antalyaspor’un sahipsiz olmadığını söyleyerek, “Antalyaspor’un zarar görmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi
Süper Lig’de üst üste alınan başarılı sonuçlarla rahat konuma geçen Antalyaspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. İç ve dış transferde harekete geçmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, sözleşmesi tamamlanacak Larsson ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tüm kulüp çalışanları ile birlik, beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, "Biz kaçan bir yönetim değiliz. Nasıl zor zamanda geldiysek zor zamanlarda da bu kulübün yönetiminde biz bu kulübün içerisindeyiz. Önümüzdeki maçlarımızı almak zorundayız.7 maç var. Kümede kalabileceğimiz seviyeye kendimiz gelmeliyiz, başkasını ne yaptığı önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor" dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz