Milli gurur

Milli futbolcu Oğuz Aydın’ı 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye gönderen Alanyaspor’da yeniden A Milli Takım gururu yaşanıyor.

 Oğuz Aydın’ın transfer olmasıyla birlikte bu sezon kadronun vazgeçilmez isimlerinden olan Turuncu-Yeşillilerin genç futbolcusu Yusuf Özdemir, A Milli Takım kampına dahil edildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “Alanyaspor'da forma giyen Yusuf Özdemir, UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosuna dâhil edildi. İlk kez A Millî Takım'a davet edilen 23 yaşındaki futbolcu, Ay-Yıldızlıların Riva'da devam eden kampına katıldı” sözlerine yer verildi.

68 MAÇTA FORMA GİYDİ

Alanyaspor’un altyapısından yetişen 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 2021-2022 sezonunun ikinci devresini kiralık olarak İnegölspor’da geçirdi. Son iki sezonda yakaladığı çıkışla dikkat çeken genç yetenek, 68 maçta Alanyaspor forması giydi. 5 gol atan Yusuf Özdemir, 6 kez de asist yaparak öne çıktı. Genç futbolcu, bu sezon ise 4 maçta 293 dakika sahada kalarak 1 kez de gol sevinci yaşadı.