MİLLİ ESKRİMCİLERİN SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI

Eskrim Milli Takımı yeni sezon ve Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Isparta’daki yüksek rakımlı kamp merkezi Davraz’ı seçti. 36 sporcu yeni sezon hazırlıklarını 22 Ağustos’a kadar Davraz’da sürdürecek.

Turizmi 12 aya yayma hedefiyle son yıllarda birçok yatırım yapılan Davraz Kayak Merkezi bu çalışmalarının karşılığını alıyor. Halter Kadın Milli Takımı'nın ardından Eskrim Milli Takımı da kamp merkezi olarak Davraz’ı seçti. Lavanta ve gül bahçeleri arasındaki modern spor salonunda antrenmanlarını yapan sporcular salonun hemen yanı başındaki otelde yemek yiyip dinleniyorlar. Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı bugünlerde Davraz’ın sahip olduğu serin hava ise sporcuları en çok memnun eden sebeplerin başında geliyor.

Genel kondisyon ve teknik çalışmaların bir arada olduğu Eskrim Milli Takım Hazırlık Kampında; Milli Takım Başantrenörü Valery Shturbabin önderliğinde, 13'ü TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcusu olmak üzere toplam 36 sporcu, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. 9 Ağustos'tan bu yana devam eden kamp, 22 Ağustos'ta sona erecek.