Milletvekili Taş hastaları ziyaret etti

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Korkuteli Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini illeti.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş korkuteli Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Taş’a Başhekim Op. Dr. Berna Gencel ve yetkililer eşlik etti. Başhekim Gencel, İbrahim Ethem Taş’a hastanenin mevcut durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi verdi. 


Milletvekili Taş daha sonra hastanede bulunan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. İbrahim Ethem Taş’ hastaların isteklerini dinledi.


SAĞLIK YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ 

Burada açıklamalarda bulunan Taş, “100 yatak kapasiteli,  37 poliklinik,4 ameliyathane, 1 doğum salonu, 11 adet hemodiyaliz cihazlı hemodiyaliz ünitesi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon 2. basamak yoğun bakım ünitesine sahip Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Berna Gencel ve ekibini ziyaret ettik. İlçemize yapılan ve yapılacak sağlık yatırımları ile talepleri değerlendirdik. Ardından hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinleyip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.