Milletvekili Kaya'dan büyükşehir açıklaması

Yaklaşan yerel seçimler öncesi adı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya Lider Gazete’ye özel açıklamalar yaparak iddiaları yalanladı. Milletvekili Kaya, “Antalya’mız için mecliste var gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi partilerdeki hareketlilik devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanın kim olacağı büyük bir merak konusu olurken kulislerde İYİ Parti’nin büyükşehir adayının Milletvekili Aykut Kaya’nın olacağı konuşulmaya başlandı.

Çıkan iddialar ile ilgili Lider Gazete’ye özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “ Şuan için benim Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına adaylığımı söz konusu değil. Partimizin hizmetindeyim. Antalya için gece gündüz hizmet etmenin gayreti içindeyim. Ben yeni seçilmiş bir milletvekiliyim. Bu dönem milletvekili olarak kalıp, çalışmalarımı bu şekilde yürütmek istiyorum. Bizim şuanda resmi adayımız Nesrin Ünal hanımefendidir. Hakkımdaki yazılanlar tamamen dedikodudan ibarettir.” dedi.