Milletvekili Çokal’dan Yörüklere ziyaret

Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, doğa harikası Sülek Yaylasında yaşayan vatandaşları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, 1600 rakımdaki Sülek Yaylasında bulunan Manavgatlı hemşerileri ile bir araya geldi. Yayla ziyaretinde Çokal’a, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Niyazi Ünal ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.


AYRAN YAPIP, ÇAY DAĞITTI

Sülek Yaylasındaki evleri tek tek gezerek vatandaşlar ile sohbet eden Milletvekili Çokal Yörüklerin sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Çokal, doğa harikası dipsiz gölün de bulunduğu Sülek Yaylası ziyareti esnasında ayran yapıp, çay dağıttı.


“DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ YAŞADIK”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Tuba Vural Çokal,  “İlçe Başkanımız Niyazi Ünal ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Yörük kültürünü yaşatan gönlü Toroslar gibi geniş, sofrası Toroslar gibi bereketli, dostluğu Toroslar gibi sağlam hemşerilerimize misafir olduk. Doğanın huzurunu, kadim geleneklerimizin sıcaklığını, misafirperverliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadık” dedi.