MİLLET İTTİFAKI SARMALI VE GERÇEKLER

Kılıçdaroğlu ne zaman ağzını açsa;  papağan gibi ‘’Asgari ücrete zam yapacağım, asgari ücretten vergi almayacağım, esnafa destek vereceğim, aynı zamanda da esnaftan vergi almayacağım, çiftçiyi destekleyeceğim, memura zam yapacağım…’’ vb şekilde hep aynı şeyleri söyleyerek her kesime mavi boncuk dağıtıyor.

İyi de arkadaş! Diğer ülkelerin çoğunda olduğu gibi ülkemizin de en önemli geliri vergidir. Kılıçdaroğlu hem vergi almayıp, hem de herkesi nasıl ihya edecek? Bu vaatler size ne kadar inandırıcı geliyor?

Üstelik yüreği yetip, Cumhurbaşkanlığına aday değilken, bu vaatler seçmenle dalga geçmektir. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına aday olamıyor ama aday olacak kişinin; ‘’tarafsız, dürüst, güvenilir, şeffaf ‘’ vs olması gerektiğini söylüyor.

Ben de Kılıçaroğlu’na sorarım o zaman;

-Sayın Kılıçdaroğlu! Sen saydığın vasıflara sahip değil misin ki; Cumhurbaşkanlığına aday olamıyorsun? Ya da Millet ittifakı sende o vasıfları göremiyor mu ki; ‘’Adayımız; Kılıçdaroğlu’dur’’ diyemiyor. Hatta yardımcın, Kuşoğlu seni Cumhurbaşkanı adayı ilan edince; İYİ Partililer de ‘’Bizim adayımız da Meral Akşener’dir’’ diyerek sana olan tepkilerini ortaya koyuyorlar.

Daha muhalefette iken birlik olamayan sizler; iktidar olsanız ülkemi ne hale getirirsiniz?

Tüm bu sorunları aşmadan, aşmış gibi görünerek halkın önüne, Muharrem İnce benzeri ortak bir aday çıkardınız ve ittifakınızın adayı seçimi kazandı diyelim. Kazanan kişi; ‘’Kılıçdaroğlu’nun vaatleri beni bağlamaz. Ben bildiğimi yaparım’’ dese, ki; normal olanı budur. O zaman ne yapacaksınız?

Ya da daha kötüsü; Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu ve HDP’nin tahakkümü altında, kukla bir Cumhurbaşkanı adayı seçimi kazansa; Selahattin Demirtaş’ı Cumhurbaşkanı yardımcısı, Pervin Buldan’ı Milli savunma bakanı,  firari FETÖ’cü  Emre Uslu’yu MİT müsteşarı olarak atasa asıl o zaman biz ne yapacağız?

Abarttığımı düşünüyorsanız; yanılıyorsunuz arkadaşlar. Kılıçdaroğlu ‘’Demirtaş’ın yattığı hapis, şeref madalyası olacak’’ demedi mi? CHP’li, emekli albay Dursun Çiçek ‘’HDP’ye; bir, iki bakanlık verilebilir’’ demedi mi? Meral Akşener; Selehattin Demirtaş’ı kahvaltıya davet etmedi mi?

BENDEN SÖYLEMESİ!

Kılıçdaroğlu’nun, İmamoğlu’nun ve Demirtaş’ın eşleri birlikte kahvaltı pozları vermediler mi? Birkaç gün önce CHP genel başkan yardımcısı, kamudan ihraç edilen FETÖ’cülerle toplantı yaparak; “Hakkınızdaki tüm adli ve idari kararları iptal edip, sizleri tekrar kamudaki işlerinize alacağız’’ demedi mi? Bu ülkenin patronu bizleriz arkadaşlar. Siyasetin tosuncuklarına, Jet Fadıllarına inanırsak; Sadece paramızı değil,  özgürce yaşadığımızı ülkemizi de kaybederiz. Benden söylemesi…