MİLİTAN

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin;

Valisi MİLİTAN!

Kaymakamı MİLİTAN!

Rektörü MİLİTAN!

Yargıçları MİLİTAN!

Polisleri MİLİTAN!

Askerleri MİLİTAN!

Arkadaşlar bunları söyleyenler terör örgütleri değil, ana muhalefet partisi CHP’nin önde gelen isimleri…

Yakın zamana kadar bu tür söylemleri terör örgütleri yapardı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en kritik yerlerinde görev yapanları “MİLİTAN!” olarak görürler ve bu kişileri hedef gösterirlerdi.      

Terör örgütlerinin sesini kestik çok şükür… Ama; yapılan açıklamalara bakarsak, CHP terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunmuş gibi duruyor.

Devlet kademesindeki görevlilere; MİLİTAN! diyen CHP başta olmak üzere muhalefette bulunan partilerden bir tanesinin Boğaziçi Üniversitesi önünde sol bir örgütünün sözde marşını söyleyenlere veya Demirtaş’a militan dediklerini duymadık.

HDPKK’nın Esenyurt ilçe binasında terörist başının resimlerini asanlara, ‘’PKK hayat sigortamızdır’’ yazanlara militan dediklerini duymadık. 15 temmuz hain darbe girişimini gerçekleştirenlere de militan dediklerini de duymadık..

Demedikleri gibi, terör örgütü üyeliğinden sabıkalı ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olmayan kişilerin demokratik hak aradıklarını savundular. Demirtaş hapisten çıksın, FETÖ’cüler kamu da ki görevlerine iade edilsin dediler. Diyarbakır Annelerine ‘’ Eylem yapacağınız yer HDP binası önü değil, Ak Parti genel merkezinin önüdür’’ diyerek her türlü terör örgütlerine sahip çıktılar.

Zaten aynı CHP’liler ‘’ Devlet çocuklarımızı bizden aldı. Sonra da yok etti (Yani; Militan dedikleri Asker, Polis tarafından çocuklarının yargısız infaz edildiğini )’’ iddia eden PKK’lı sözde cumartesi annelerini defalarca ziyaret ettiler.  

Keza CHP ye göre; ‘’Devlet katil değil, SERİ KATİL’’, SİHA’lar da piknik yapan vatandaşları vuruyor.

Ülkemin ana muhalefet partisinin önde gelen isimleri ülkemi karıştırmak için fırsat kollayan terör örgütlerinin bile önüne geçerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Onlara göre kendilerine yakın durmayan herkes MİLİTAN!

Yazıklar olsun böyle muhalefete! Gerçekten yazıklar olsun…

CHP iktidara gelirse kendilerinden olmayan herkesin mesleğini elinden alır açlığa mahkum eder, hatta vatandaşlıktan bile çıkarır demiştim daha önceki yazılarımda…

Düşüncemde haksız mıyım sizce?