MHP Muratpaşa'dan "Büyük Buluşma"

Antalya Muratpaşa MHP İlçe Başkanlığı, “Büyük Muratpaşa Buluşması” sloganı altında bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlikte Türkiye’nin önde gelen ve sevilen sanatçılarından Ali Kınık sahne alacak.

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş, programın detayları hakkında bilgi vererek, "Toplantıda aday adayları ve yeni üyelerin yanı sıra, son altı ay içinde üye olan yaklaşık 2 bin üyemiz, MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe davet edildi. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katılması için davet edildi.  AK Parti il ve ilçe yönetimi davet ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı Cumhur İttifakının Aday Tanıtım toplantısında açıklanacak tüm adaylarımızı da davet edeceğiz. Vekillerimiz, MHP İl başkanımız ve yöneticilerimizin katılacağı bir etkinlik olacak. Ünlü sanatçı Ali Kınık'ın konseriyle program tamamlanacak” dedi.


Güneş açıklamasının sonunda “Tüm vatandaşlarımızı ve dava arkadaşlarımızı programımıza bekliyoruz. Bu büyük buluşma Antalya’da çok uzun zamandır planladığımız bir konuydu. Bütün dava arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizin orada bulunmasından şeref duyarız” diye vatandaşları davet etti.


Etkinliğin gerçekleşeceği “Büyük Muratpaşa Buluşması”nda ünlü sanatçı Ali Kınık da sahne alacak. Antalyalıların büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlik, 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.30’da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.