MHP’li Yurdakul’dan 6’lı masa çıkışı

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul, Antalya’da yaptığı ziyaretlerinde, “Muhalefet partileri milletine ve ülkesine iftiralarla saldırmaktadır. Zillet ittifakı, Türk milletinin değerlerini yok sayarak dedikodular üretmektedirler. 6’lı masada vatan ve millet sevgisinin kırıntısı yoktur. Her birinin gizli ajandası ve farklı cumhurbaşkanı adayları vardır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul, geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Teşkilat toplantılarının ardından MHP Konyaaltı İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Yurdakul’a MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Çörekçi, Konyaaltı İlçe Başkanı Taner Takak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.Yurdakul, burada yaptığı konuşmada, en büyük amaçlarının vatandaşların memnuniyeti ve mutluluğu olduğunu söyledi. Yurdakul, “Bu sebeple ülkemizin her yerindeki vatandaşa temas ederek parti politikalarımızı anlatmak bizim yegane görevimizdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine göz dikenlerin hayalleri suya düşecektir. Türk milletinin mutlu ve güvenli olması bizim en büyük amacımızdır. Kaynağımızı Türk milletinin temellerinden alıyoruz” dedi.

BİZİM GÖZÜMÜZDE ONURSUZDUR”

Muhalefete yönelik eleştirilerde de bulunan Yurdakul, “Muhalefet partileri milletine ve ülkesine iftiralarla saldırmaktadır. Zillet ittifakı, Türk milletinin değerlerini yok sayarak dedikodular üretmektedirler. Büyükelçilere bu vatanı pazarlayan, TSK'ya ‘kimyasal silah’ kullanıyor iftirası atanlar ve bunu savunanlar, emniyet ve jandarmaya 'uyuşturucu ticareti yaftası takan, her kim olursa olsun bizim gözümüzde onursuzdur. Adayını belirlemekten dahi aciz olan 6+1 görünümlü masa etrafında toplananlar ülkeyi nasıl yönetmeye talip oluyorlar gerçekten anlaşılır durum değildir” ifadelerini kullandı.

“6’LI MASADA VATAN VE MİLLET SEVGİSİNİN KIRINTISI YOKTUR”

Yurdakul, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir yanda aday olmak isteyip sesini çıkaramayan Kılıçdaroğlu, bir yanda Kılıçdaroğlu'nu istemeyip belediye başkanlarını öne sürüp arkadan gizlice kendini yürütmek isteyen hanımefendi, bir yanda Abdullah Gül sevdası hiç bitmeyen DEVA ve sözde Gelecek Partisi. Bir yanda da bunların sesinin çıkmamasını sağlayan, masada son sözü söyleyecek olan HDP. Bunların tek bildikleri, tek söyledikleri güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönme planlarıdır. 6+1 formatında kurulmuş masada vatan ve millet sevgisinin kırıntısı yoktur. Gelecekle ilgili en küçük hazırlıkları söz konusu değildir. Her birinin gizli ajandası ve farklı cumhurbaşkanı adayları vardır.”

“FETÖ’YE EL UZATAN BUGÜNKÜ CHP’DİR”

Öte yandan Yurdakul, “Komşum Nasılsın” programının tüm Türkiye’de başlatıldığını hatırlattı. MHP olarak ülkenin her yerinde, her bir vatandaşın gönlünde olduklarının altını çizen Yurdakul, “Türkiye 2023 yılında büyük bir siyasi süreci yaşayacaktır. Bu siyasi süreç, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleridir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP ise teslim alınmış ve rehin edilmiştir. CHP, kuruluş tarihi olan 9 Eylül 1923 çizgisinden bütünüyle kopmuş ve uzaklaşmıştır. HDP’ye bakanlık vaadinde bulunan bugünkü CHP'dir. Terörle mücadeleye karşı çıkan bugünkü CHP'dir. FETÖ'ye el uzatan bugünkü CHP'dir” şeklinde konuştu.