MHP'Lİ TALU BİLGİLİ İSTİFA ETTİ

MHP Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilglili görevinden istifa etti.

MHP Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Bilgili, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer dava arkadaşlarım ve kıymetli büyüklerim, kendi istediğim ve talebim doğrultusunda bir süre önce istediğim müsaadenin verilmesiyle 6 yıldır sürdürmekte olduğum MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. En zorlu süreçlerde görev yapmış olmak ve yaşadığımız hadiseler gerek mental gerekse fiziksel olarak yorgunluğumuzu arttırdı. İhmal ettiğimiz aile, iş ve eğitim hayatımıza eğilmek elzem hale geldi.

Önümüzdeki süreçte ise partimizi daha yüksek enerjiyle temsil edecek arkadaşlarımıza ihtiyaç duyulacağı düşüncesiyle koltuğu yeni arkadaşlarımıza devretmenin daha doğru olacağına inanıyorum. Bu bağlamda bizlere bu görevi layık gören başta liderimiz Sn. Devlet Bahçeli olmak üzere tüm genel merkezimize, milletvekillerimize, gelmiş- geçmiş il başkanlarımıza, beraber görev yaptığımız ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, mahalle başkanlarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürü borç bilirim. Liderimizin, genel merkezimizin, il başkanımızın ve yeni ilçe başkanımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Bu güne dek yaptıklarımız ortadadır. Bu süreç zarfında kalbini kırdığımız veya üzdüğümüz kim varsa haklarını helal etsinler. Bizim de eğer varsa haklarımız helal olsun. Saygılarımla.”

HABER MERKEZİ