MHP’Lİ DURMAZ’DAN ALANYA’YA ÖVGÜLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Alanya'nın fethinin 800'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında geldiği ilçede Alanya Belediyesi'nin yatırımlarını inceledi.

Alanya'nın fethinin 800'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında Alanya'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Alanya Belediyesi'nin yatırımları Oba Kız Öğrenci Yurdu, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi, Alanya Belediyesi yeni Hizmet Binası, Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi, Kapalı Cuma Pazarı'nı inceledi. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, düğün salonu ile Alanya Kent Meydanı projesi hakkında da bilgi aldı.

İlçede önemli projelerin hayata geçirilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Durmaz, "Cumhur İttifakı'nın özüne uygun bir gayret var. MHP olarak Üretken Belediyecilik anlayışımız gereğince 'İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın' sözünden hareketle insanımızın hayat standardını yükseltecek, daha konforlu bir yaşam sunacak her projeye destek veriyoruz. Bu anlamda bize tebliğ edilmiş emaneti de en güzel şekilde taşımak, milletimizin emanetine halel getirmeden onları burada yaşayan insanımızın hizmetine katmak için gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız" diye konuştu.

“ALANYA HER GELDİĞİMİZDE DAHA GELİŞMİŞ OLUYOR

Yanlışa prim vermeyeceklerini ancak doğrunun da sonuna kadar arkasında olduklarını belirten Durmaz, şunları söyledi:

"Alanya her geldiğimizde biraz daha gelişen ve değişen bir şehir. Böyle olmasından da memnuniyet duyuyoruz. Biz her türlü desteği vermeye hazırız. Gerek kentsel dönüşüm gerek spor kompleksi konularında sayın Bakanlarımız nezdinde yapılacak girişimlerde başkanımızın ve belediyemize gereken desteği vereceğiz."

Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Alanya Belediyesi'nin ardından MHP Alanya İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Sadir Durmaz'a Osmanlı Tuğralı tablo hediye etti.

HABER MERKEZİ