MHP’Lİ DURGUN DARBEDİLEN GAZİYİ ZİYARET ETTİ

MHP İl Başkanı Hilmi Durgun ve il başkan yardımcıları Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde iki bacağını kaybederek gazi olan ve yaşadığı apartmanın önünde birkaç gün önce saldırıya uğrayan Gazi Uzman Çavuş Gökhan Koç’u evinde ziyaret etti

Piyade uzman çavuş olarak görev yaptığı Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 5 yıl önceki patlamada ağır yaralanan Gökhan Koç, GATA'da uzun süren tedavinin ardından iki ayağını kaybetti ve protez takıldı. Gökhan Koç, Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2310 Sokak'ta bir apartmanın 3'üncü katına taşındı. Koç, salı günü asansörde tadilat yükü taşıyan karşı komşusu L.Y. ve oğlu Z.Y.'ye, asansörle yük taşındığında bozulduğunu ve yapımının uzun sürdüğünü, kendisinin dairesine inip çıkmada zorluk yaşadığını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen baba oğul, gazi Gökhan Koç'u darp etti, gözlüğünü kırdı. 

 Olayın ardından gaziyi yalnız bırakmayan MHP teşkilatı, Koç’u evinde ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun,  “Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak yaşadıkları bu hadiseyle ilgili üzüntümüzü ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Meydana gelen hadiseyle ilgili olarak konunun özellikle hukuki sürecinin takipçisi olacağımızı ve kendilerinin yanında olduğumuzu ifade ettik” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ