MHP’Lİ BAŞKAN ESNAFIN TALEPLERİNİ BAKAN SOYLU’YA İLETTİ

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Alanya esnafının taleplerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti. Ziyaret sonrası Başkan’a sosyal medyadan teşekkür mesajları yağdı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Alanya esnafının taleplerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek pandemi dönemi süresinde mağdur olan bölge esnaflarımızın iş yerlerini açma sürelerinin uzatılması ile ilgili taleplerini ileten, Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan’a şahsım ve Alanyalı esnaflarımız adına teşekkür ederim. Turizm Kenti olan Alanya’mızda kapanma saatinin 24.00’e kadar uzatılmasını isteyen esnaflarımızın yanındayız, destekçisiyiz. Haklı taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak Başkan’ın ziyareti hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Turizm esnafımızın iş yerlerinin kapanma saatleriyle ilgili taleplerini İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ileten Milletvekilimiz ve MYK Üyemiz Sayın Abdurrahman Başkan’a Alanya’mız adına şükranlarımı sunuyorum...”