MHP'DE ANTALYA KAMPI BAŞLIYOR

MHP'nin belediye başkanları Antalya'daki kampta bir araya geliyor. Kampta belediyelerin bugüne kadarki performansları ve hedefleri değerlendirilecek. Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yapılacak. Teşkilata ‘Sahada olun’ talimatı verilecek.

Şubat ayında; önce parti yönetimi ve milletvekilleriyle, sonra il başkanlarıyla bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Antalya’da gerçekleştirilecek kampta belediye başkanlarının 3 yıllık faaliyetleri ele alınarak seçim hazırlıkları değerlendirilecek.

BELEDİYELERİN PERFORMANS VE HEDEFLERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Kamp öncesi MHP'li belediyelere gönderilen yazıda, belediye başkanlarından 3 yıllık faaliyet raporlarını hazırlamaları da istendi. 2 günlük toplantıda yerel seçimlerinden bugüne kadar geçen 3 yıllık sürede belediyelerin performans ve hedefleri değerlendirilecek. Kampta belediyelerin çalışmalarının yanı sıra 2023'e giderken atılacak adımlar, MHP'nin seçim stratejisi ve bu süreçte belediyelerin yapacağı çalışmaları da değerlendirilecek. Toplantıda iç siyasi gündem ile dış gelişmelerin de ele alınması ve değerlendirmelerin yapılması bekleniyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de toplantıya dair değerlendirmelerin yanı sıra iç ve dış gelişmeleri değerlendireceği bir basın toplantısını pazar günü yapması bekleniyor.