MHP Antalya Milletvekili Durgun Kumluca’da konuştu

Kumluca’da Cumhur İttifakı AK Parti seçim koordinasyon merkezinin ziyaret eden MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, “Cumhur İttifakı’nın yerelde başarılı olması için çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız” dedi.

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ile birlikte, Cumhur İttifakı Kumluca AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin’in seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, burada vatandaşlara hitap etti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Durgun, son beş yıldır ana muhalefet partisi yönetiminde olan Antalya ve yine ana muhalefet partisi yönetiminde bulunan ilçelerde, vatandaşların hak ettikleri hizmetleri alamadıklarını açıkladı.

“KUMLUCA’YI GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Kumluca’da vatandaşların başarısız bir belediye yönetimiyle karşı karşıya kaldıklarını hatırlatan Hilmi Durgun, “Biz diyoruz, bunların gerdi vatandaşa hizmet etmek değil diye bize inanmıyorlar. Belediye yönetiminiz başarısız diyoruz anlamıyorlar. Ana muhalefette milletvekilliği yapmış, sizinde çok iyi tanıdığınız biri, kendi partisinden olan belediye başkanın yaptığı hizmetleri beğenmemiş ki, partisi aynı kişiyi tekrar aday gösterince partisini, bırakıp ben daha iyi hizmet edeceğim diyerek başka partiden aday oldu. İyi hizmet yaptıysa ne işin var senin orada? Buda bize gösteriyor ki, biz doğruyu söylüyoruz. Cumhur İttifakının yerelde başarılı olması için çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız ve 31 Mart’ta Kumluca’yı gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız” diye konuştu.


CUMHUR İTTİFAKI HİZMET YAPARKEN HİÇBİR AYRIMDA BULUNMADI

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel de konuşmasında, bundan beş yıl önce Cumhur İttifakına karşı kurdukları millet ittifakı kazandıkları belediyelerde, vatandaşa hizmet etme konusunda sınıfta kaldıklarını, bu başarısızlıkların cevabını 31 Mart’ta vatandaşın sandıkta vereceğini söyledi.

Cumhur İttifakı belediyelerin vatandaşa hizmet yaparken bugüne kadar hiçbir ayrımda bulunmadıklarını ifade eden Temel, “Bizde bugün AK Parti, MHP demeden Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarımıza destek amacıyla vekilimizle buradayız. Sabredin, az kaldı, 35 gün sonra Kumluca’da gerçek belediyecilik, gerçek hizmetlerle tanışacaksınız. Biz bu konuda belediye başkan adayımıza güveniyoruz, sizlerde güvenin ve gereken desteği verin. Antalya’da Hakan Tütüncü başkanımızı, Kumluca’da Hüseyin Orhantekin başkanımızı seçin” ifadelerini kullandı.


“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Kumluca Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin de, Kumluca’nın acil çözüm bekleyen hizmetlerini iyi bildiklerini ve buna göre projeleri hazırlayarak göreve talip olduklarını söyledi.

Kumluca’da yapılacak olan hizmetleri planlarken, merkezi hükümetin yapacağı hizmetler, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı hizmetler ve Kumluca Belediyesi olarak yapacakları hizmetler olarak projeler hazırladıklarını ifade eden Hüseyin Orhantekin, “Hizmetlerimizin kesintisiz ve çabuk sonuçlanabilmesi için Kumluca’da bizim kazanmamızın yanında, Antalya’da da Hakan Tütüncü başkanımızı kazandırmalıyız. Biz beş yıl içinde yapacağımız hizmetlerin yanında, son beş yıldır yapılmayan hizmetleri de yapmak için çok çalışacağız. Halkımız bunu hizmetleri hak ediyor. Bizde bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.