MHP Antalya’da mazbata sevinci

28. Dönem Milletvekilliği Seçimi’nde MHP’den Antalya Milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun, mazbatalarını teslim aldı.

28. Dönem Milletvekilliği Seçimi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun mazbatalarını teslim aldı. 14 Mayıs seçimleri sonrasında neticeye varan milletvekilliği adaylıkları, mazbatalarını alarak kesinleştirildi. Gurur ve heyecanlarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımla belirten milletvekilleri, teşekkürlerini iletti. Antalya Bölge Adliyesi Mahkemesi’nden mazbatasını alan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde kıymetli Antalyalı hemşehrilerimin Milliyetçi Hareket Partimize göstermiş olduğu yüksek teveccühü neticesinde yeniden TBMM’de 28. Dönem Antalya Milletvekili olarak yer alma şerefine nail olarak bugün mazbatamızı aldık. Bu vesileyle tüm Antalyalı hemşehrilerime, tüm teşkilat mensuplarımıza ve dava arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim” diyerek duygularını ifade etti.


MAZBATA HEYECANI

Antalya Bölge Adliyesi Mahkemesi’nden mazbatasını alan MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun ise sosyal medya hesabından duygularını paylaşarak şunları kaydetti:

“Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye diyerek; 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Milletvekilliği seçiminde, partimize ve şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh ile 28. Yasama Dönemi MHP Antalya Milletvekili olarak seçilmiş, bugün de mazbatamızı alarak milletvekili statüsünü kazanmış bulunmaktayım. Bu süreçte; şahsımı milletvekili adayı gösteren ve manevi desteğini her zaman hissettiğim başta Sn. Genel Başkanım Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımız ile MYK üyelerimiz ve şehrimizi temsil etme gururunu yaşatan çok kıymetli hemşehrilerime, İl ve ilçe teşkilatlarımıza, Belediye Başkanlarımız ve meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatlarımıza, Türkav ve Türkiye Kamu- Sen temsilcilerimize, değerli dava arkadaşlarıma ve her daim yanımda olan aileme şükranlarımı arz ederim. Hep Birlikte Antalya’yız, Hep Birlikte Türkiye’yiz, Hep Birlikte Türkiye Yüzyılının mimarı olacağız. Gayret bizden, takdir ve tevfik Allah’tandır.”