MHP ANTALYA’DA 'İFTAR' BULUŞMASI

MHP Antalya İl Başkanlığının iftar programında konuşan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Cumhur İttifakı kararlı duruşu ile Türk ekonomisinin gücüne güç katacak, bu nedenle ülkemiz için her birimizin daha çok çalışması gerekiyor” dedi.

Fatma ARSLAN, Rabia DEMİROK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığınca Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programına, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, eski milletvekili ve MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul, MYK Üyeleri Mustafa Aksoy, Hüseyin Yıldız, İlknur Fidan, Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat temsilcileri, meclis üyeleri ile dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının Türk ve İslam alemindeki yerine ve önemine değindi.

“BİRLİK VE BERABERLİK” VURGUSU

Ramazan ayında ön plana çıkan birlik ve beraberlik duygusunun Türk milleti için büyük bir önem arz ettiğini belirten Başkan, “Son 15 yıldır ülkemizde ve yakın coğrafyalarda savaşlar, çatışmalar yaşanıyor. Ülkemizde ve çevremize yaşanan bu durumlar bizleri de ister istemez etkiliyor. Buna rağmen köklü ve tecrübeli bir devlet olmanın avantajını kullanarak, batı merkezli ekonomik ve siyasi egomanya düşüncelere karşı uluslararası siyasette ülke olarak verdiğimiz mücadeleyi ve kazanımları kimse inkar edemez. Bizler çok güzel bir coğrafyada, benzeri olmayan bir ülkede ve emsalsiz bir şehirde yaşıyoruz. Bu toprakları bize vatan kılan ecdadımıza yakışır bir nesil olmak için elimizden geleni yapmalıyız. Ne olursa olsun Türk Türklüğünü, özünü kaybetmez. Bizler Türk gibi yaşar, düşünür ve gerekirse Türk gibi vatan uğruna şehit oluruz. Hepimiz bu vatanın kıymetini bilir ve milli menfaatler çerçevesinde buluşabilirsek geleceğimizin daha parlak olacağına tüm kalbimle inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“İTTİFAK EKONOMİYE GÜÇ KATACAK”

Antalya’nın kendi içindeki gelişimine de değinen Başkan Mevlana’nın pergel benzetmesini hatırlatarak, “Antalya olarak bir ayağımızı Anadolu’ya sabitleyip, diğeri ile cihanı dolaşarak başta turizm ve tarımsal üretim olmak üzere bizi bekleyen bütün fırsatları değerlendirmeli ve dünyada söz sahibi olacak bir noktaya ulaşmalıyız. Bu dengeyi doğru kurduğumuzda milli politikalar çerçevesinde hem küresel rekabette ülkemizi güçlendirir hem de dünyanın diğer toplumları ile güvenli ve medeni ilişkiler kurarız. Cumhur İttifakı kararlı duruşu ile Türk ekonomisinin gücüne güç katacak, bu nedenle ülkemiz için her birimizin daha çok çalışması gerekiyor.” diye konuştu.

MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ise Ramazan ayının ve ibadetlerinin önemine değinerek, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

MURATPAŞA'YA 'HABALI' ATANDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na Ramazan Habalı atandı. Sosyal medya hesabından devir teslim törenini paylaşan Başkan Hilmi Durgun, “Muratpaşa ilçe teşkilatımızda devir teslim töreni ile görevi devreden Talu Bilgili beye hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, görevi devralan Ramazan Habalı beye de çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.