Metin Yıldız ve Ceylan Yılmaz çiftinin bebekleri yoğun bakımda

Oyuncu Metin Yıldız ile evli olan Ceylan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Taksim'de özel bir hastanede suda doğum yaptı. Doğum esnasında talihsiz dakikalar yaşayan Yılmaz'ın çocuğu, dünyaya gelir gelmez yoğun bakıma alındı.

İkinci evliliğini Ceylan Yıldız ile yapan 'Çok Güzel Hareketler' programıyla yıldızı parlayan Metin Yıldız, bir süre önce müjdeli haberi vermiş ve bir bebek beklediklerini açıklamıştı.

28 Temmuz'da Taksim'de özel bir hastanede suda doğum yapan Ceylan Yılmaz, doğum esnasında talihsiz dakikalar yaşandığını ve çocuğunun dünyaya gelir gelmez yoğun bakıma alındığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, bebeklerinin sağlık durumu hakkında konuştu.

"YOĞUN BAKIMDA"

Metin Yıldız, "Üç gün önce her anne baba gibi çok güzel hayallerle hastaneye gittik. Şahane bir süreç geçireceğimizi düşündük. Son 15 dakikaya kadar her şey mükemmeldi, her şey hayal ettiğimiz gibiydi. Son 15 dakika doğum esnasında bir aksilik oldu. Bu da Allah'ın bir takdiri tabii ki. Bebeğimiz şu anda kuvözde. Yoğun bakımda kendisini daha güçlü hissetmeye ihtiyacı var." açıklamasını yaptı.

"BENİM GİBİ YAKIŞIKLI"

Her gün anne sütü götürüyoruz ona, devamlı hastanedeyiz. Bir süre bu şekilde beslenecek, sonra güzel annesi besleyecek. Zaten bana benziyor, benim gibi yakışıklı. Güzelliğini annesinden, yakışıklılığını benden almış. Her şey güzel olacak, biz inanıyoruz. Bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Şimdi sütümüzü götürüyoruz.

Kaynak: Ensonhaber.com