METEOROLOJİ’DEN SOĞUK HAVA UYARISI! İŞTE 16 ARALIK HAVA DURUMU…

Son dakika haberine göre 16 Aralık 2020 Çarşamba hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinde soğuk havalar etkisini gösterirken bazı illerde sağanak yağış sele neden oldu. Samsun Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Samsun il merkezi ve doğu ilçelerine kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Son tahminlere göre, yarın Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur bekleniyor. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte 16 Aralık 2020 Çarşamba Salı hava durumu…

Son dakika haberine göre; 16 Aralık 2020 Çarşamba hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Nevşehir, Kayseri, Mersin, Adana, Hatay, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklenen yağışların; gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinde, sabah saatlerinden sonra Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 7°C, 11°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR 10°C, 16°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA 7°C, 17°C
Parçalı bulutlu

ADANA 12°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

ANTALYA 12°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu

HATAY 10°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

MERSİN 13°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı

ANKARA 7°C, 11°C
Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmurlu

ZONGULDAK 8°C, 10°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

TRABZON 13°C, 16°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM -2°C, 2°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

GAZİANTEP 7°C, 12°C
Çok bulutlu

ŞANLIURFA 8°C, 15°C
Çok bulutlu

 HABER MERKEZİ