METEOROLOJİ'DEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI! İŞTE 8 MAYIS HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji, Doğu Anadolu’nun doğusu ile bugün Güney Marmara, Ege’nin kuzeyi ile İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu ile Karadeniz’in iç, Doğu Anadolu’nun batı ve kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini bildirdi. İşte 8 Mayıs 2021 Cumartesi hava durumu..

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. bugün öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Bursa, İstanbul, Kırklareli ve Çanakkale 8 Mayıs 2021 Cumartesi (yarın) hava durumu.

ÇANAKKALE 16°C25°C

Parçalı bulutlu

İSTANBUL 15°C24°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu,bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 15°C25°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ 16°C27°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu, zamanla Kuzey Ege’nin iç kesimlerinin çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bugün öğle saatlerinden sonra Güney Ege’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. İşte A.Karahisar, Denizli, İzmir, Manisa 8 Mayıs 2021 bugün hava durumu.

A.KARAHİSAR 11°C26°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 19°C31°C

Az bulutlu

MANİSA 17°C32°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA 14°C28°C

Az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra orta ve doğu Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte Ankara, Eskişehir, Konya ve Sivas 8 Mayıs 2021 bugün hava durumu.

ADANA 17°C30°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın bugün öğle saatlerinden sonra Toroslar mevkii yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 18°C24°C

Parçalı ve az bulutlu

HATAY 15°C28°C

Az bulutlu

MERSİN 20°C26°C

Parçalı ve az bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Toroslar mevkii yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatısının yer yer çok bulutlu, bugün  öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra ve akşam saatlerinde Çankırı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 13°C27°C

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, yarın bugün öğle saatlerinden sonra batısı yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışın akşam saatlerinde il genelinde görüleceği tahmin ediliyor)

ÇANKIRI 11°C27°C

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugünöğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra ve akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 12°C25°C

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA 14°C28°C

Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Sinop dışında bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU 12°C24°C

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE 15°C29°C

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugünöğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KASTAMONU 9°C26°C

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ZONGULDAK 18°C25°C

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İşte Amasya, Rize, Samsun ve Trabzon 8 Mayıs 2021 bugün hava durumu.

AMASYA 10°C31°C

Parçalı bulutlu

ARTVİN 10°C27°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN 14°C24°C

Parçalı bulutlu

TRABZON 14°C23°C

Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 5°C22°C

Parçalı bulutlu

KARS 4°C22°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

AĞRI 4°C22°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

VAN 8°C19°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN 16°C31°C

Az bulutlu

DİYARBAKIR 13°C31°C

Az bulutlu

GAZİANTEP 15°C31°C

Az bulutlu

SİİRT 16°C29°C

Az bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öüle saatlerinden sonra batısı sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4, açıkları 5; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, gece 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yer yer sağanak yağışlı; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, sabah saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0 m; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 2 ila 4, sabah saatlerinden itibaren 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, sabah saatlerinden itibaren 2,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4, batısı 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5 m; Görüş: İyi.

HABER MERKEZİ