METEOROLOJİ’DEN O BÖLGE İÇİN KRİTİK UYARI! İŞTE 17 ARALIK HAVA DURUMU…

Son dakika haberine göre 17 Aralık 2020 Perşembe hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Trabzon’un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte 17 Aralık 2020 Perşembe hava durumu…

Son dakika haberine göre; 17 Aralık 2020 Perşembe hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile bu akşam saatlerinde K. Maraş, Osmaniye, Hatay, Tunceli, Van ve Hakkari, Düzce’nin kıyı ilçeleri, G. Antep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yükseklerinin, bu akşam saatlerinde Iğdır, Van ve Hakkari’nin yüksekleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Ardahan ve Kars çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon’un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus ile birlikte doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 8°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 8°C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA 7°C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

ADANA 11°C, 21°C

Parçalı bulutlu

ANTALYA 11°C, 20°C

Az bulutlu

HATAY 9°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

MERSİN 14°C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

ANKARA 3°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK 8°C, 10°C

Parçalı bulutlu

TRABZON 11°C, 14°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM -4°C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP 6°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

ŞANLIURFA 7°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

 HABER MERKEZİ