METEOROLOJİ’DEN ‘KAR’ UYARISI! İŞTE 8 OCAK HAVA DURUMU

Son dakika haberine göre 8 Ocak 2021 Cuma hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul ve Ankara'da da milyonlar beklediği kar yağışı hakkında açıklama yapıldı. Meteoroloji kar yağacak illeri açıkladı. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? 8 Ocak 2021 Cuma hava durumu…

Son dakika haberine göre 8 Ocak 2021 Cuma hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yapılan açıklamada yurdun büyük bir bölümünü güneşli havanın beklediği belirtildi. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli için yağmur uyarısı yapıldı. İstanbul'da kar ya da yağmur görülmedi. Marmara Bölgesi'nde 8 Ocak Cuma gününün parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor..  Gümüşhane, Bayburt, Çorum, Tokat, Antalya, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Muş, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Artvin, Van, Mardin, Siirt ve Ağrı gibi birçok il 8 Ocak Cuma günü güneşli olacak.

2 İLE KAR YAĞACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10 Ocak pazar günü 2 ile kar yağacağını açıkladı. Ardahan'da gündüz ve gece olmak üzere kar yağışının devam edeceğini belirten meteoroloji, Bayburt'ta gündüz beklenen yağmurun gece kar yağışına döneceğini ifade etti.

İLLERE GÖRE HAVA SICAKLIKLARI

İSTANBUL: 18 DERECE PARÇALI BULUTLU

ANKARA: 12 DERECE VE PUSLU.

İZMİR: 18 DERECE YER YER PARÇALI BULUTLU

ANTALYA: 22 DERECE VE GÜNEŞLİ

SAKARYA: 19 DERECE PARÇALI VE AZ BULUTLU

ERZİNCAN: 9 DERECE VE GÜNEŞLİ. GECE İSE -2 DERECE

MARDİN: 13 DERECE VE GÜNEŞLİ

SİVAS: 12 DERECE PUSLU. GECE -3 DERECE

HABER MERKEZİ