Mesut Kocagöz mührü devraldı

Mazbatasını alan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz Kepez Belediyesi Başkanlık binasında, Kepez Belediye Başkan Vekili Ramazan Alanay tören ile Başkanlık mührünü teslim etti.

Kocagöz’ün devir teslim törenine, CHP İL Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve eski Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de yanında yer aldı. Törene, önceki dönem Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü katılmadı. Kocagöz, devir teslim töreninin ardından belediye meclis üyeleriyle balkondan partililere konuşma yaptı. Kocagöz, seçimlerine Kepez’e ve Antalya’ya hayırlı olmasını dileyerek, “Bu seçimin kaybedeni yoktur. Bu seçimin kazananı halktır, Kepez kazandı siz kazandınız. Bugün sevgi, kardeşlik, Türkiye ittifakı kazanmıştır. Bu seçimi yüreğinde sevgi ile merhamet olan insanlar kazanacak demiştim. İyi ki varsınız. Kafanızdaki tüm önyargıları yok edin. Biz nefret ve kavgaya gelmedik, biz sevgiyi büyütmeye geldik” diye konuştu.


TARİHİ GÜN VURGUSU

Kepez’i 30 yıl sonra CHP’nin kazandığını hatırlatan Kocagöz, tarihi bir gün olduğunu ve vurgulayarak “30 yıllık hasret sona erdi.  Yarından itibaren birlikte çalışacağız, çok çalışacağız. Kepez halkı, belediyenin sahibidir. Kepez Belediyesi sizin, makam diye bir şey yok. Bugün kucaklaşma günüdür. Bugün kutlama günüdür. Bugün kardeşlik ve birliktelik günüdür. Kimseyi üzmeyin, küçük görmeyin, alay etmeyin. Başarıyı taşımanın en yüce hali alçak gönüllülüktür. Laf zamanı bitti artık iş zamanıdır. Kepez’de halkçı belediyeciliği birlikte yapacağız” diye kaydetti.


Şehirde ‘atasına, bayrağına, vatanının bölünmez bütünlüğüne, maneviyatına sahip çıkacak’ nesiller yetiştirmeye geldiklerini kaydeden Kocagöz, “Kepez’in çocukları, gençleri geleceğe güvenli baksın, kadınlarımızın başı dik olsun emekliler rahat etmesini istiyoruz. Çiftçimiz kendine güvensin, Kepezin esnafı, çalışanı, çırakı, kalfası daha güçlü olsun diye geldik” dedi.


MAZBATASINI TESLİM ALDI

Kepez Belediye Başkanlığına seçilen Mesut Kocagöz ve CHP'li belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

Kocagöz, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi binasına giderek İlçe Seçim Kurulu Başkanı Aydın Çolak'tan mazbatasını aldı. Daha sonra bina önünde 26 belediye meclis üyesiyle fotoğraf çektiren Kocagöz, gazetecilere, seçimin kazananının Kepez olduğunu söyledi.


Seçim sonuçlarının Antalya'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Kocagöz, şöyle konuştu:

"Seçimde hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Biz bunu büyüteceğiz. Nefreti ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmek için çalışacağız. Kepezli de mutlu olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın başının dik olması için, emeklilerimizin daha rahat yaşayabilmeleri için, engellilerimiz için projelerimizle beraber Kepez'e geliyoruz. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız." AA