MESİRE ALANLARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Antalya’da 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, mesire ve piknik alanlarında yoğunluk oluşturdu.

Mustafa KOZAK, SADIK Çetin SADAK

Hava sıcaklıklarının 32, deniz suyu sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Antalya’da bayram tatili dolayısıyla aileleriyle keyifli bir gün geçirmek isteyen vatandaşların ilk duraklarından biri Konyaaltı ilçesinde bulunan Sarısu mesire alanı oldu.

Bayram tatilinin beşinci gününde yüzlerce vatandaş güne piknik alanlarında başladı. Sarısu mesire alanında doğayla buluşarak stres atan vatandaşlardan kimi mangal yaktı ve piknik yaptı. Kimi ise Sarısu plajlarında Akdeniz’in serin sularının keyfini çıkardı. Mesire alanında bulunan oyun parklarına akın eden çocuklar da gönüllerince eğlendi.

“TATİL MÜKEMMEL GEÇİYOR”

Çam ağaçlarının gölgesinde temiz havanın keyfini çıkaran vatandaşlar Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulundu. Mesire alanında ailesiyle piknik yapan Suat Altun, bayram tatilinin oldukça keyifli geçtiğini söyledi. Güne piknik alanında başladıklarını ifade eden Altun, “Bayram tatilimiz mükemmel geçiyor. Buraya sabah saatlerinde geldik. Antalya’da yaşadığımız için buraya sık sık geliyoruz. Bayramda da geldik kahvaltı yaptık, denize girdik. Şimdi ise mangalımızı yakıyoruz. Keyfimize bakacağız” diye konuştu.

,

“2-3 KEZ PİKNİK YAPTIK”

Mardin Nusaybin’den Antalya’ya tatile gelen Tahsin Mutlu da, bayram boyunca sık sık piknik yapmaya geldiklerini belirterek, “Mardin’den oğlumun yanına geldik. Bir ay Antalya’da kalacağız. Piknik alanını çok beğendik. Geldiğimizden beri 2-3 kez burada piknik yaptık. Kahvaltımızı yaptık şimdi denize gireceğiz” ifadelerini kullandı.

“TAM BİR PİKNİK HAVASI VAR”

Antalya’da misafirlerini ağırlamak için piknik alanına getiren Fatma Geber ise tatillerinin çok güzel geçtiğini söyledi. Geber, “Bayram tatili harika geçiyor. Antalya’da hava çok güzel. Tam bir piknik havası var. Tüm gün torunlarım ve çocuklarımla burada vakit geçireceğim” dedi.