MERHABA

1920’li yıllarda İzmir’den Antalya’ya matbaa makineleri getirerek Anadolu Gazetesini yayın hayatına başlatan ve Kurtuluş Savaşı yıllarında Ankara’nın Anadolu’daki gür sesi Haydar Rüştü Öktem, merhaba.

Kendini millet hizmetine adamış, Milli Mücadele yıllarında ‘Patriot’ (Vatansever) lakabı ile tanınan, Antalya Gazetesinin kurucusu doğruluk timsali Mehmet Emin Adıson, merhaba.

Atayolu, Şelale, İleri, Hürses, Hamle, Sarmaşık gazeteleri, merhaba.

07 Gazetesi, Akdeniz Sahil, Son Haber, Antalya Ekspres, Akdeniz Atılım, Akdeniz Haber, Antalya Körfez, Antalya Ekonomi, Antalya Gündem, Antalya Meydan, Akdeniz Manşet, Akdeniz Bakış, Beyaz, Akdeniz Gerçek, Antalya’da Yedigün, Yenigün, Akdeniz Kent Haber, Kitle Gazeteleri, merhaba.

Yerel televizyon kanalımız VTV, web tv ve haber portalları bulunun sevgili meslektaşlarımız, merhaba.

Ulusal Gazete, TV, Radyo ve haber ajansları temsilcileri, merhaba.

"Olamaz, olamaz, böyle ellerini sallaya sallaya giremezler" diye İzmir İşgaline ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin, merhaba.

Abdi İpekçi’ye, Çetin Emeç’e, Uğur Mumcu’ya, Ahmet Taner Kışlalı’ya merhaba.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti başkan ve üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı ve üyeleri ile adını sayamadığım tüm basın emekçisi arkadaşlarım, merhaba.

Gazete Lider olarak Antalya’nın 80 yıllık basın hayatına, yeni bir soluk, heyecan ve güç katmak için bugünden itibaren kolları sıvadık.

İletişim özgürlüğünden ödün vermeden, halkın haber alma hürriyetini daha da genişletmek ve, gerçekleri bulup bozmadan okurlarımıza aktarmak yola çıktık.

Bundan sonraki hedefimiz Tarih, Tarım ve Turizm’in başkenti Antalya’ya katkı koymak, yurt içi ve yurt dışında Antalya’nın marka değerini daha da yükseltmek olacaktır.

Bundan böyle gazete Lider Antalya ve Antalya halkının hizmetinde olacaktır.

Bugünün önemine binaen de birkaç kelime etmek isterim.

Başta Antalya’lı !5 Temmuz Şehitlerimiz Muhammet Oğuz Kılınç ve Naci Ağarlıoğlu olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin iradesi hiçe sayılarak demokrasimize ve milletimize yönelik Fetullahçı Terör Örgütü tarafından kanlı bir darbe girişiminde bulunulmuştu.
Yapılan bu darbe girişimi Ülkemize ve Milletimize yapılmış en büyük ihanettir. O gece sokaklara dökülen milyonlarca insanımız üzerlerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış ve meydanları darbeci eli kanlı teröristlere bırakmamıştır.

 Ülkemiz tarihinde ilk defa, bu çapta bir silahlı darbe teşebbüsü, bizzat millet tarafından engellenmiştir.

 Asker görünümlü teröristler karşısındaki dik duruşu ile vatanına, memleketine ve geleceğine sahip çıkan milletimiz, bir kahramanlık destanı yazmıştır.

 15 Temmuz; tüm dünyaya millet olma dersini verdiğimiz Demokrasi Zaferi’mizdir.

Destan yazan aziz milletimizi bir kez daha kutluyorum. Vatanımız için canını feda eden tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; Gazilerimize uzun ömürler diliyorum.