MENTAL ÇÖKÜŞ

Geçen sezondan beri ısrarla söylüyorum Hoca kafada bazı şeyleri bitirmiş durumda. Kariyeri, CV’si işler kötü gitmeye başladıkça baskın geliyor ve dışarıdan gelen eleştirilere veya önerilere sert bir şekilde kendini kapatmasına neden oluyor.

Çok merak ediyorum. Geçen sezon başında yanında başlayan ve sezon sonu bir kişinin bile kalmadığı(Türk hocalar hariç) teknik heyetin neden gittiğini acaba hiç kendine sordu mu? 

Takım duran topta çok kötüyken uyku koçunu, taç antrenörünü getirmeyi akıl eden Nuri hoca bu konuda bir kez olsun profesyonel destek almayı düşünmedi mi? 

Sahadaki oyuncuların yüzlerinde keyifsizlik var. Umarım bu galibiyetlerin gelmediğindendir yoksa takımın içinde huzursuzluk ve mutsuzluk olduğu duyumları gerçekse o zaman işimiz gerçekten zor.
 
Başkan, yönetim bu ekonomik zorlukta elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyor. Basın toplantısında hocaya hedefiniz ne diye sorulduğunda Ağustos sonu Eylül başı gibi hedef söyleyebilirim demişti. Şimdi hocaya soruyorum hocam bu oyunla bu sezonki hedefiniz nedir?

Nuri hoca mental olarak toparlanmak zorunda ki bu şehri, bu takımı yeniden eski gücüne ve kazanma arzusuna kavuşturabilsin. 

Yoksa hem şehirde hem takımda bu kadar erken başlayan bir mental çöküş sezonun sonuna kalmadan bizi kabusun içine çekecek. Dile getirmek istemesem de ANLAYAN ANLADI…