Menderes Türel’den 'GTA temalı' paylaşım

Daha önce 2 dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, sosyal medya hesabından “GTA Vice City” temalı bir paylaşımla adaylık sinyali verdi. Türel’in paylaşımı büyük beğeni toplarken, gözler Ankara’dan gelecek habere çevrildi. Antalya’nın kazanması için çabaladıklarının altını çizen Türel, “Genel merkezin her türlü kararına saygılıyız” dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi AK Parti Antalya’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere hangi isimlerin aday olarak belirleneceğine yönelik heyecan her geçen gün artıyor. Aday adaylığı sürecinin temayül yoklamasıyla devam etmesinin ardından aday belirleme sürecinin ikinci aşamasına geçilen AK Parti’de seçimi kazanma ihtimali yüksek isimler için anket süreci başladı. Kamuoyu yoklamasının devam ettiği AK Parti’de gözler adaylık olasılığı yüksek olan isimlere çevrildi. 



ÖN PLANA ÇIKAN İSİMLERİN BAŞINDA GELİYOR 

Yerel seçimler için son viraja girilirken Antalya siyasetini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. 2004-2009 ve 2014 – 2019 yıllarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından AK Partili seçmenleri heyecanlandıran paylaşımlar yaptı. Büyükşehir adaylığı için birçok ismin konuşulduğu AK Parti Antalya’da, başkanlık döneminde yaptığı başarılı projelerle Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in adı ön plana çıkan isimlerin başında gelirken, Türel’in yaptığı bu paylaşımlar sonrası adaylık için hazır olduğu mesajı verdiği görülüyor.


TÜREL’DEN GTA 6 TEMALI ADAYLIK PAYLAŞIMI 

Sosyal medya hesabından CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sınıfta kalan belediyeciliğini sürekli eleştiren Türel, yerel seçimler arifesinde ‘Yine Antalya Kazansın’ başlığı ile bir paylaşım yaparak takipçilerini heyecanlandırdı. Bu paylaşımın üzerinden bir gün sonra ise ‘Nerede Kalmıştık Antalya’ isimli şarkıyı paylaşan Türel, “Güzel şarkı, bir kez dinleyince bir daha dinlemek istiyor insan. Sizinle de paylaşmak istedim” diyerek Büyükşehir Belediyesi için ‘adaylığa hazırım’ mesajı verdi. Türel’in paylaştığı bu şarkının içerinde ise ‘Büyük projeler ile haydi birlikte Antalya, Menderes Türel geliyor, yüreğinde büyük sevda” nakaratı oldukça dikkat çekti. 


Öte yandan Türel’in ‘Nerede Kalmıştık Antalya’ isimli şarkının temasında ise son günlerin trendi olan GTA 6 isimli oyunun temasından esinlenildiği göze çarpan bir diğer detay oldu. 


“ANKET ÇALIŞMALARIYLA KARAR VERİLECEK”

Türel, paylaşımları sonrası gelen yorumlar üzerine bir açıklama yaparak, halkın teveccühü ve genel merkezin takdiri doğrultusunda göreve hazır olduğunu söyledi. Antalya’nın kazanması için bir anlayış sergilediklerini ve hep bu çerçevede çalıştıklarının altını çizen Türel, “Meselelere şahsi bakmamız hiçbir zaman söz konusu olmadı. Antalya’yı her zaman kendi şahsi hesaplarımızın üzerinde tuttuk. Halkımızın teveccühü ve genel merkezimizin takdiri ile şu anda anket çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar neticesinde bir karar verilecek" diye konuştu. 


“ANTALYA SON 5 SENEDE 15 SENE KAYBETTİ” 

Paylaşımlarının çok heyecan uyandırdığını ve adaylık sinyali gibi algılandığını vurgulayan Türel, “Antalya son 5 senede 15 sene kaybetti. Bunun hızla telafi edilmesi lazım” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Biz her zaman her göreve hazır olduğumuzu, her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğimizi ifade ediyoruz. Geçmişte sandık görevlisi olarak görevlendirildim ve o görevi de şerefle en iyisini yapmaya çalıştım. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. Alnımızın akıyla bütün görevlerimizi tamamladık ve memleketimize güzel eserler bıraktık. Bugün de sosyal medya paylaşımlarının heyecan uyandırması bana gurur veriyor. Biz de bu teveccühe layık olabilmek için her zaman her göreve hazır olduğumuzu ifade ederek çalışıyoruz. Genel merkezin her türlü kararına saygılıyız.”