MELEKLER ZORLU MARATONA GİRİYOR

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig'de mücadele veren Muratpaşa Belediyespor, zorlu iraja giriyor. Paşanın Melekleri, 1 hafta içerisinde bir birinden zorlu mücadelelere çıkacak

Antalya ekibi, şampiyonluk adayları Kastamonu Belediyespor ve Yenimahalle Belediyespor ile karşılaştıktan sonra, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda tur için sahaya çıkacak.

MAÇI ERTELENDİ

Muratpaşa Belediyespor’un Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig’inin 6’ncı hafta maçında deplasmanda Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’yle yarın maç, rakip takım oyuncularında koronavirüs rastlanılması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Muratpaşa, zorlu maratonda ilk olarak Pazar günü Kastamonu Belediyesi’ni ağırlayacak. Ardından 11 Kasım Çarşamba gübü erteleme maçında deplasmanda Yenimahalle ile karşılaşacak. Paşanın Melekleri, 14 – 15 Kasım’da Avrupa’da tur için sahada olacak.

AVRUPA'DA TUR İSTENİYOR

Yoğun maraton öncesinde açıklamada bulunan takım kaptanı Diğdem Hoşgör, “Her ne kadar maçları seyircisiz oynasak da kendi evinde olmak bir avantaj sağlıyor. 14 – 15 Kasım’da oynayacağımız her iki maçı da alıp Avrupa’da tur atlayacağımıza inanıyorum.  Zorlu Kasım’ı kayıpsız geçeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ