MEHMEDİ ALMANYA'YA GİTTİ

Sivasspor maçında sakatlanan ve uzun süre formasından uzak kalması beklenen Antalyaspor'un İsviçreli futbolcusu Admir Mehmedi, Türkiye'deki kontrollerini tamamladı. Yapılan testlerin ardından en az 2 hafta, 2 en fazla da 6 hafta sahalardan uzak kalması beklenen deneyimli futbolcu, Almanya'ya gitti. Devre arasında Alman takımlarından Wolfsburg'da transfer edilen İsviçreli futbolcunun bir kez de kendi doktoruna muayene olacağı ve sahalara dönüş tarihinin net olarak belirleneceği ifade edildi.

SADIK ÇETİN SADAK

SEZONU KAPATABİLİR

Antalyaspor ile ilk maçında 21. haftadaki Fenerbahçe maçıyla çıkan Admir Mehmedi, Kırmızı-Beyazlı formayla toplamda 7 karşılaşmada görev alırken, tamamlanmasına 10 hafta olan sezonu kapatabileceği de ileri sürüldü. Yapılan son kontrollerin ardından durumunun netlik kazanması beklenen 30 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda da 1 maçta ilk 11'de sahaya çıktı.

5 AY OYNAMAMIŞTI

Topsuz alanda önemli bir sakatlık yaşayan ve durumu ciddi olan Admir Mehmedi, Antalyaspor'a transfer olana kadar 5 ay forma giymemişti. Wolfsburg ile son maçına 14 Ağustos 2021'de Bochum karşısında çıkan Mehmedi, Alman ekibinde sezonun ilk yarısında da uzun süre sakatlık sorunu yaşamıştı.

FREDY FORMA GİYECEK

Kırmızı-Beyazlıların son oynadığı 3 maçta ilk 11'de yer alan Admir Mehmedi'nin yerine yeniden Fredy Ribeiro'nun sahaya çıkması bekleniyor. Başakşehir karşısında Sivasspor galibiyetini elde eden kadronun bozulması beklenmezken, tek değişiklik mecburi olarak Mehmedi ile Fredy arasında yaşanması tahmin ediliyor.